15-05-2013, 21:00
Moooze i ja bym sie pojawił, jeśli zdążę wyzdrowieć :-)
EDIT: nie zdążyłem :-(
16.05.2013, godz.17.30, LKJ
|
15-05-2013, 21:00
Moooze i ja bym sie pojawił, jeśli zdążę wyzdrowieć :-)
15-05-2013, 21:45
dział "tur-rek"
a tu taka h i p o k r y z j a , aż w słowniku 2 razy sprawdziłem, co to znaczy. (nie będę roztrząsał też trzepania i przerzucania ustawek w inne działy) Dla mnie non problem, może się wyśpię, może nie będzie lało, wiało, nie będzie za krótką , za długą.... może zniknie w końcu różnicowanie działów sport i "tur.rek'- komu nie pasi , wcześniej zjedzie itd. Reasumując: BRAWO za pierestrojkę. (mam nadzieję)
15-05-2013, 21:57
Postaram się przybyć jak bedzie tak jak Brat Jerzy obiecuje :roll:
"Czy posiadanie całej wiedzy świata,najlepszych trenerów i sprzętu zapewni ci złoty medal ?
Nie ,ale brak tych rzeczy może być powodem dla którego złotego medalu nie zdobędziesz" Chris Carmichael
15-05-2013, 22:05
Widzę, że na Rowerowym Lublinie w mig przybyło amatorów szybkiej jazdy... Koniec Świata!
![]()
GrzegorzMazur.pl
Go hard or die hard!
15-05-2013, 22:11
Bo ja nie jeżdżę
![]()
Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.
M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
15-05-2013, 22:16
mraugorzata napisał(a):Bo ja nie jeżdżę Będzie nam Ciebie brakowało, ale wcale nie byłaś taką hamulcową :-P . Tak czy inaczej czeka Cię później odbudowywanie kondycji :-o
Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
15-05-2013, 22:19
Dopiero teraz zauważyłem, ze niektórzy mi tu jakąś rewolucję szykują. Spokojnie to tylko wybryk natury :-P . Zresztą nie wiadomo jak się skończy. A może wiadomo bo jak mnie przewiozą to mi się odechce mocnej rekreacji
![]()
Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
15-05-2013, 22:24
Hola hola kochani bracia moi rowerowi,jak dla mnie to stanowczo za szybko...
młodzi jesteście to pewnie nie wiecie, ja zasadniczo jeszcze chyba bardziej młody jak stary, ale swoje wiem i wiedzcie że gdy pedałujecie w grupie, która zaczyna pędzić coraz szybciej, musicie coraz szybciej naduszać na pedały, rozpędzeni pedałujecie ponad potrzeby... i w tym momencie :!: hellou ![]() Taka historia.
Terenikiem to ciągnikiem.
15-05-2013, 22:30
Jurek S napisał(a):Spokojnie to tylko wybryk natury . Zresztą nie wiadomo jak się skończy. KermitOZ zacznie robić pielgrzymki i rajdy rodzinne a endriu68 dwudniowe wyprawy wokół Zalewu Zemborzyckiego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Darek - Easy Rider
DOBRZE, ŻE JESTEŚCIE ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|