ju79 napisał(a):Kto zajmuje się administracją techniczną?
Jest taki jeden gość co zagląda czasami i sprawdza czy forum jeszcze działa. ;-)
ju79 napisał(a):Chciałbym prosić o dodanie plugina do tapatalka
Prosić zawsze możesz! ;-) Niestety z powodu o którym pisał bortigel Twoja prośba zostanie z automatu odrzucona.
michalbrodowski napisał(a):po dwóch latach używania forum na androidzie przywykłem
I to jest moim zdaniem jedyna i jedynie słuszna koncepcja! ;-)
rob006 napisał(a):z doświadczenia wiem, że się da
Ale nikt nie pisał, że się nie da tylko, że się nie udało. ;-)
bezpieka napisał(a):Może jest to dobry moment, aby zastanowić się nad duża zmianą na forum i stronie!
I tu jest problem! Człowiek się poświęca, zagląda na forum, codziennie przegląda logi, a później dowiaduje się, że jest szkodnikiem bo robi to wszystko w czynie społecznym! Jak żyć!? ;-)
A teraz na poważnie. Strona będzie. Wersja testowa działa od jakiegoś czasu ale nie mam kiedy przenieść brakujących artów i popracować nad grafiką, a mój niedoszły stażysta od czasu gdy został Prezesem Zarządu zwyczajnie się obija!
Z forum jest trochę trudniej. Podchodziłem do migracji na wiosnę ale miałem problemy z kodowaniem i we wszystkich tematach wykrzaczyły się polskie znaki. Niestety nie miałem czasu aby dłużej się z tym bawić. Kolejne podejście w tzw. okresie przejściowym. ;-)