Strony (10):    1 ... 3 4 5 6 7 ... 10   
radzik   23-03-2014, 18:39
Jurek S napisał(a):Spieszę donieść, że na przejażdżkę zebrała się też pokaźna grupka bo 32 osoby

ja niestety przez chwilę gapiostwa zostałem urwany na tamie.. :-(

szukałem Cie Jurku w różnych miejscach, ale nie znalazłem.. Cry

a co do poszukiwań- to dawno się tak nie zatarłem Cry .. a chciałem pojechać tylko nad tamę..
damian.s   23-03-2014, 18:52
Melduję się po powrocie :-) Do domu wszedłem kilka minut temu, tzn. pod domem byłem już ok. 15.30, ale stwierdziłem, że nie po to robiłem kanapkę, żeby wieźć ją z powrotem do domu :-) No to sobie pojechałem LENIWIE :-P krętymi drogami przez Lipniak, Szerokie, Uniszowice, wstąpiłem na lotnisko w Radawcu, a powrót zrobiłem sobie uwielbianą przez wszystkich Raszyńską :mrgreen: Na lotnisku skonsumowałem to, czego nie udało mi się skonsumować na Jurkowej ustawce :-P, a nawet więcej, bo okazało się, że zrobiłem sobie dwie kanapki, a miałem także banana - także full wypas :-) A dodatkowo widziałem starty i lądowania kilku samolotów, katastrofę samolotu, start helikoptera, start i lądowanie motolotni, a także start i lądowanie UFO :mrgreen:
Także dziękuję wszystkim za tą sympatyczną niedzielę, później wrzucę zdjęcia, a teraz idę się wykąpać i zjeść obiad :mrgreen:

[Obrazek: button-1421-black.png]
Jurek S   23-03-2014, 18:57
Dzisiaj jak widzę był jakiś ogólny spontan co do po marzannowych przejażdżkach. My spotkaliśmy szalejącą w Dąbrowie grupę z Arkiem, Patkosem i KrzysiemP, którzy o mały włos nas nie rozjechali :-P
O 18.30 ma być materiał z tego wydarzenia w Panoramie Lubelskiej

Ex Driver napisał(a):A tak było na miejscu....

(...)
Robi wrażenie. Pomysł Prezesa ze zdjęciem na schodach przedni :-D

Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
KermitOZ   23-03-2014, 19:02
Jurek S napisał(a):Robi wrażenie. Pomysł Prezesa ze zdjęciem na schodach przedni :-D
Ja zaproponowałem tylko wspólne zdjęcie, schody wymyślił już ktoś inny Smile

GrzegorzMazur.pl
Go hard or die hard!
damian.s   23-03-2014, 19:04
Ex Driver napisał(a):A tak było na miejscu....
Kolego Marku, a jest możliwość, żeby te zdjęcia wrzucić na jakiś zewnętrzny serwer np. Picasa w pełnej rozdzielczości?

A tu materiał z Radia Lublin http://moje.radio.lublin.pl/rowerzysci- ... -zime.html :-)

[Obrazek: button-1421-black.png]
Yanq   23-03-2014, 19:28
Wróciliśmy - dziś prawdziwie rodzinna imprezka nam wyszła. Dla młodszej córki przetestowałem patent do rowerku który doskonale się sprawdził ale to chyba w oddzielnym poście. Bardzo wszystkim dziękujemy, wszyscy jesteśmy zadowoleni w niewątpliwie atrakcyjnej niedzieli.
Tradycyjnie jeszcze moja foto relacja z całej imprezy.

[Obrazek: button-2404-brown.png]

Nie oczekuj wzlotów, lecz trenuj upadki.
pawlaczyskis   23-03-2014, 19:58
W imieniu swoim i Kacpra dziękujemy za świetny wypad Smile Było rewelacyjnie mimo, że Kacper twierdził, że strasznie wolno pedałujemy xD Dzięki raz jeszcze i do następnego Smile

PS. Jest gdzieś materiał video w sieci?

Nie rodzisz się najlepszym. Najlepszym się stajesz!
Rado   23-03-2014, 20:09
Jest już fotorelacja na Kurierze:
http://www.kurierlubelski.pl/artykul/33 ... a-material

[Obrazek: button-127-brown.png]
Żadne słowa nie zastąpią czynów...
Danielw78   23-03-2014, 20:11
Fajna atmosfera i dużo uśmiechniętych osób,poprawiło mi humor Smile
Lajtowa trasa po lesie jeszcze bardziej.
Dzięki ludzie za pozytyw 8-)

Marzanny i ich twórcy+pan z kamerą ;-)
https://plus.google.com/photos/10415357 ... 2649270241

pawlaczyskis napisał(a):PS. Jest gdzieś materiał video w sieci?

mam kilka krótkich filmików,jutro zgram i podam linkza

www.strava.com/athletes/3665850
Jest źle gdy nie jeździ się Big Grin

mraugorzata   23-03-2014, 20:12
Marzanna Janka w takiej wyzywającej pozie :-P

Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
Strony (10):    1 ... 3 4 5 6 7 ... 10   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Made with by Curves UI.