Inula napisał(a):jestem bezczelnie śledzona i jeszcze mają mi za złe, że kluczęAle cośmy się uśmiali przy tym śledziku to głowa mała
Inula napisał(a):zostaję zmuszona do kamuflowania się w sposób bliżej mi jeszcze nie znany, ale to kwestia wyobraźniKombinuj dziewczyno... ;D
Inula napisał(a):Dzisiaj było świetnie, siedzę tu i nie mogę przestac się śmiac ;-)Wystawić fakturę czy może być paragon?
DreamTeam napisał(a):wojna się właśnie zaczeła i musimy pokazać kto jest górą :mrgreen:Dziewczęta :-D :-D :-D , nie ma co się tak spinać :mrgreen: , wiadomo kto był, jest i będzie górą ;-) , zaprawdę powiadam Wam, dajcie spokój, co byście nie robiły i tak nie macie szans, tak czy siak ;-) i tak będziemy z wami jeździć, bo naprawdę, baaaaaaaardzo was lubimy!!!!! :lol:
KermitOZ napisał(a):Inula napisał/a:O tak!!! dawno się tak nie ubawiłem!!! :lol:
jestem bezczelnie śledzona i jeszcze mają mi za złe, że kluczę
Ale cośmy się uśmiali przy tym śledziku to głowa mała
DreamTeam napisał(a):Drogie Panie nasze TBU przestaje być TBU.No to raczej nie nasza wina, że się nie potraficie zakamuflować Imo to specjalnie wymyślacie takie beznadziejnie łatwe do znalezienia miejsca jak parking pod LIDLem i podajecie godzinę i datę tylko po to, żeby Was można było znaleźć!
DreamTeam napisał(a):Musimy coś z tym zrobić :-DTo niewątpliwie, pytanie tylko czy chcecie