damian.s napisał(a):Czyżbyś się żenił :-? :-Pmraugorzata napisał(a):Myślę, że to ten czas, żeby planować majówkę 2015Tak się składa, że majówkę 2015 mam już na 95% zaplanowaną - niestety nierowerowo, niegórsko i w ogóle nieturystyczno-rekreacyjnie-wypoczynkowo :-|
Jurek S napisał(a):Czyżbyś się żenił :-? :-PW maju :?:
mariobiker napisał(a):W majuBez sensu. Nie ma literki "R" w nazwie miesiąca.
mariobiker napisał(a):Jeden z moich synów żenił się w maju i dobrze się ma :-D I nawet już dziadkiem od niego jestem :-PJurek S napisał(a):Czyżbyś się żenił :-? :-PW maju :?:
Jurek S napisał(a):Przepraszam Gosiu, że nie bardzo w temacie.Taki tam przesąd ;-) Podobnie jak błękitna podwiązka, coś swojego, coś pożyczonego, coś starego, coś nowego :-P Ja tylko trochę w temacie, bo zasłyszane od koleżanek ;-)
mraugorzata napisał(a):Dobrze, dobrze, może coś z tego będzie :mrgreen:Jurek S napisał(a):Przepraszam Gosiu, że nie bardzo w temacie.Taki tam przesąd ;-) Podobnie jak błękitna podwiązka, coś swojego, coś pożyczonego, coś starego, coś nowego :-P Ja tylko trochę w temacie, bo zasłyszane od koleżanek ;-)
Robi się naprawdę babsko jak już schodzimy na ploty o ślubach ;-)
BettyBoom napisał(a):W następnym tygodniu rezerwuję środę tylko dla Was, obiecuję o ile nie będzie burzyNa następny tydzień to brakuje mi pomysłu :-P