Strony (13):    1 ... 9 10 11 12 13   
Jurek S   07-09-2014, 10:18
damian.s napisał(a):Powoli się zbieramy na ławeczkę, zróbcie nam pięknego printskrina z kamerki :-)
Damianie, to zadzwoń kiedy już tam będziecie Smile

Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
Jurek S   07-09-2014, 11:06
No i już są :mrgreen:
https://plus.google.com/photos/10397278 ... 7858888753

Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
damian.s   07-09-2014, 20:33
Pierwszy :-) Oj działo się, później napiszę więcej :mrgreen:

[Obrazek: button-1421-black.png]
Mariobiker   07-09-2014, 20:39
Drugi ;-) popracuje troszkę i coś napiszę

"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
Rado   07-09-2014, 21:14
Trzeci :-) Było ponoć fajnie ;-) Dziękuję.

[Obrazek: button-127-brown.png]
Żadne słowa nie zastąpią czynów...
katka   07-09-2014, 21:20
Rado napisał(a):Było ponoć fajnie ;-)
Nie, no ubawiłam się po pachy :mrgreen:
A i czwarta :->
JuraS   07-09-2014, 21:24
Piąty,ale w niedzielę wygrywa piąty :-> :!:

Pozdrawiam,
Jurek
Mariobiker   07-09-2014, 21:38
W piękną, gwieździstą, wrześniową noc K-R-M wyruszył w stronę Wilkowyj. Gładkie asfalciki i niewielki ruch na drogach pozwolił nam jechać z przyzwoitą prędkością ;-) Wschód słońca nad spowitymi mgłą polami był nie do opisania. Do Stoczka Łukowskiego dotarliśmy w momencie gdy nasi przyjaciele schodzili się na śniadanko (idealnie). Po obfitym i smacznym posiłku wszyscy wyruszyliśmy do kultowego już Jeruzala (Wilkowyje). Po obowiązkowej sesji na ławeczce pod sklepem wyruszyliśmy w dalszą drogę - Latowicz. Kilka fotek i w drogę, potem nastąpił podział na dwie grupy. Pierwsza pojechała do Dęblina a druga na kołach dotarła do Lublina. Dziękuję wszystkim, jestem cały zadowolony (noga dawno tak dobrze nie podawała :mrgreen: i wyszła z tego niedziela z "3" z przodu)
Fotki jutro rano jak wrócę z pracy.

"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
damian.s   07-09-2014, 23:35
Nie wiem od czego zacząć, bo trochę się działo, a nie wszystko zdołałem zapamiętać, o pewnych sprawach trzeba napisać, a inne dyskretnie pominąć :-P

No to zacznę od podziękowania - dzięki wszystkim za ten weekend, za wspólną jazdę i nie tylko :-) Marcinowi za organizację, a KRM-owi za przyjazd w niedzielę. Co do KRM-u, to okazuje się że macie już konkurencję w postacji KEM-u, chociaż dzisiaj w KEM-ie pojawiły się jakieś tarcia, podobno będzie ostro :lol:

Co do samego wyjazdu - nieprawdą jest, że dziewczyny zostały oszukane. Nieprawdą jest, że zostawiliśmy je wieczorem same na mieście - to one odłączyły się od nas :-)
Prawdą jest to, że było ognisko, śpiewy, tańce, dyskoteka pod gołym niebem (podziękowania dla Radka za sprzęt nagłaśniający) i nie pamiętam co jeszcze :-) Prawdą jest, że się zdenerwowałem ;-) , a wszyscy wiedzą, a Radzik w szczególności, co się robi jak człowiek się zdenerwuje - ale w razie czego mam zapewnienie od Ani Roszpunki, że jak trafię tam, gdzie trafiają ci, co denerwują się nałogowo, to się mną zaopiekuje ;-) :mrgreen: Prawdą jest, że Rado chodził po wodzie, chociaż osobiście tego nie widziałem, ale są świadkowie i dowody rzeczowe :-) Z innych rzeczy to w zasadzie nic nowego - takie standardy jak przemieszczające się łóżka, przestawiane drzwi itp :-P Były też takie zwierzenia - kto kiedy spędził najwspanialszą noc w życiu, że Radzik słuchałby z wypiekami na twarzy :mrgreen:

Wśród tego wszystkiego jeździliśmy również na rowerach. W niedzielę grupa się podzieliła, bo postanowiliśmy odprowadzić Holdena na pociąg, ale wahaliśmy się i to było pewne na 85% :mrgreen: W Lublinie część grupy znowu się połączyła, bo jadąc z dworca PKP spotkaliśmy Anię i Radzika - ale tak plątali się w zeznaniach dokąd jadą, że od razu domyśliliśmy się że to była najprawdopodobniej ustawka tematyczna ;-) :mrgreen:

Także w wielkim skrócie to by było na tyle, jak sobie coś przypomnę to napiszę.

Zdjęcia oczywiście są: KLIK :-)

[Obrazek: button-1421-black.png]
ania-roszpunka   07-09-2014, 23:51
Jestem i ja! :mrgreen: Dziękuję za wspólne mamrotanie - zarówno dniem ;-) jak i nocą :evil: Ps Zastanawiam się czy dzisiaj będę potrafiła bez Was zasnąć?! :roll: :-P :lol: :lol: :lol:

"Nie warto żyć normalnie, warto żyć ekstremalnie!"
Strony (13):    1 ... 9 10 11 12 13   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
Made with by Curves UI.