23-01-2015, 01:29
Może ja bym wyskoczył na drugie miejsce rezerwy,zawsze drugi..
Dopóki walczysz,jesteś zwycięzcą
Włóczęga Północy 3 ,Dworzec PKP 4.06.2015 g.7:10
|
23-01-2015, 01:29
Może ja bym wyskoczył na drugie miejsce rezerwy,zawsze drugi..
Dopóki walczysz,jesteś zwycięzcą
23-01-2015, 08:51
Co do wyżywienia, być może w pierwszy dzień będziemy musieli zabrać ze sobą prowiant ze względu na święto Bożego Ciała (może być wszystko zamknięte). Ewentualnie mogą nam pozostać stacje benzynowe. :roll:
Kto nie śpi, ten już coś robi.
![]() ![]()
23-01-2015, 10:56
mani_73 napisał(a):Może ja bym wyskoczył na drugie miejsce rezerwy,zawsze drugi..Witamy Marcinq ;-) ,a już myślałem ,że porzuciłeś jazdę na rowerze :-> . krzychu.c.m napisał(a):Co do wyżywienia, być może w pierwszy dzień będziemy musieli zabrać ze sobą prowiant ze względu na święto Bożego Ciała (może być wszystko zamknięte).Suchy prowiant trzeba będzie zabrać,sklepy będą zamknięte,ale mam nadzieję,że lokale typu zajazdy i pizzerie ,po procesjach ,otworzą swoje podwoje :-) .Zwłaszcza w miejscowościach letniskowych :-D .
Pozdrawiam,
Jurek
23-01-2015, 11:54
mariobiker napisał(a):Janeczku z wielką przyjemnością odprowadzę Cię do Warszawki :mrgreen: Chętnie się do tego odprowadzania przyłączę :mrgreen: Ba, znam kilka osób, które chętnie odprowadzą grupę odprowadzającą ;-) :-P A tak na poważnie, temat tak szybko się rozwinął, że nie miałam szans się wkomponować :roll: ale nadzieja w tym, że będą w tym roku jeszcze inne pyszności :mrgreen:
23-01-2015, 12:58
Miałem pomysł wziąć udział w rajdzie rowerowym Kraśnik Lwów. Niestety w br nie jest organizowany, więc , oczywiście za zgodą organizatorów , wpisuję się na 3 miejsce listy rezerwowej /to też podium/. Będzie to jednocześnie dopełnienie składu VII /elitarnej/ grupy pielgrzymkowej 2014. Pozdrawiam.
23-01-2015, 13:01
katka napisał(a):Chętnie się do tego odprowadzania przyłączęJuż jest dobrze :-D kroi się bardzo przyjemne "czysta" :mrgreen:
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
23-01-2015, 14:10
mariobiker napisał(a):Już jest dobrze :-D kroi się bardzo przyjemne "czysta" :mrgreen: ![]() :roll: :mrgreen:
23-01-2015, 15:06
katka napisał(a):A tak na poważnie, temat tak szybko się rozwinął, że nie miałam szans się wkomponować Janusz M napisał(a):wpisuję się na 3 miejsce listy rezerwowej /to też podiumMili moi rad bym Wam nieba przychylić ;-) ,nie spodziewałem się ,aż takiego zainteresowania ![]()
Pozdrawiam,
Jurek
24-01-2015, 17:51
mariobiker napisał(a):Już jest dobrze :-D kroi się bardzo przyjemne "czysta" :mrgreen:Jak "czysta" to ja też. A co Panie.
27-01-2015, 13:23
Wszystkie noclegi zarezerwowane :-D .Potwierdzona rezerwacja dla 12 osób na każdym noclegu :-> .Kolejny kontakt z miejscowościami noclegowymi ustalony na dzień 4 maja,kiedy ostatecznie mam potwierdzić przyjazd i podać liczbę chętnych na obiadokolację i śniadanie w Drohiczynie,oraz catering w Neplach.W miejscowościach tych duża szansa na zmieszczenie na noclegu jeszcze jednej osoby,w Popowie-Parcelach wielka niewiadoma odnośnie jeszcze jednej osoby na noclegu :-( .
Także tak,do 30 kwietnia proszę o informację odnośnie wyżywienia ;-) . Nigdzie nie jest wymagana zaliczka :mrgreen: .
Pozdrawiam,
Jurek |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|