Proponuję wyjazd w piątek w godzinach przedpołudniowych. Mogę zabrać +2 rowery i +2 osoby. Na miejscu można zrobić małą przebieżkę w oczekiwaniu na resztę ekipy.
"Trzeba pedałować, żeby się utrzymać w siodełku, ale my jedziemy coraz szybciej, rozpędzeni pedałujemy ponad potrzeby, tracąc w rezultacie całą przyjemność jazdy."
Nie lubię takich sytuacji. Nie jest mi dane pojeździć z Wami.Bardzo ale to bardzo żałuję, praca z sobota włącznie. Sorry za zamieszanie, ale Lechu będzie miał pewniejsza miejscowke.Bawcie się dobrze.Jeszcze trochę to moja rama ameliniowa zkoroduje.
No właśnie, kto z kim jedzie? Ja zabieram Mraugo i garych dwóch do samochodu bo bagażnika nie mam, mogę komuś bagaż wziąć jakby co, albo na tylne siedzonko jak się rowery zmieszczą ( więcej niż 2 ni dy rydy)
Kiedy się planujecie objawiać na miejscu? My zamierzamy wyjechać ok 17, na miejscu będziemy pewnie koło 19, bo ja nie umiem ani nie mam czym cisnąć szybciej
Ja zabieram się busem spod Hali Globus. Z tego co się orientuję, to Yanq, his wife Renia :-) i Roszpunka też :-)
PS. kto posiada banner RL i czy weźmie go ze sobą :?:
Dajcie spokój, dziewczyny, lokówki, suszarki, prostownice... i bez tego jesteście piękne i Was kochamy i uwielbiamy. Nie musicie brać całej tej graciarni.
Weźcie na wszelki wypadek jakieś ampule, wkrętaki i inne przydatne sprawy, że o zapasie literatury nie wspomnę ;-)
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi