Yanq napisał(a):Przyglądałem się już wcześniej jak mógłby wyglądać nasz transfer na start do Świnoujścia bo pociąg zabierze max 5 rowerów. Zostaje albo zorganizować jakiegoś busa z przyczepą albo podzielić się na 2 - 3 grupki i dotrzeć do Świnoujścia na raty :-P
Janusz M napisał(a):Propozycja : może byliby chętni część trasy z Lublina przejechać na rowerach,Nie widzę przeszkód Januszq,ruszacie 25 czerwca i do zobaczenia w Świnoujściu :-> .
Janusz M napisał(a):Termin 1-14.07.2015 moim zdaniem może być kolizyjny z pielgrzymką. Bezpieczniejszy byłby z pewnością nieco wcześniejszy.Prawdopodobnie pielgrzymki nie ma już w RL :-( .
Janusz M napisał(a):Noclegi - może wystarczyło by wziąć ze sobą tylko karimaty i śpiwory, wówczas znalezienie noclegu staje się mniej kłopotliwe i łatwiejszeJa jednak wolę mieć dach nad głową czytaj namiot,nawet bez karimaty i śpiwora,niż okopać się na plaży na karimacie i w śpiworze ale bez namiotu ;-) .No ale stare przysłowie mówi: jak sobie pościelisz..... :-)
Aleksander W napisał(a):W TLK Gałczyński jakiś czas temu zmieniono wagon rowerowy, być może ma teraz więcej miejsc (optymistycznie 12) będę jechał we wtorek to zobaczę.Będziemy wdzięczni za informację ;-) .
Janusz M napisał(a):zabierając jedynie karimatę i spiwór miałem na myśli noclegi w agroturystyce gdzie wystarczy jedynie łóżko lub choćby podłoga.Obawiam się ,że rowerzyści zalegający korytarze nie byliby w smak innym gościom agro :-> .
Cytat:Pielgrzymka odbędzie sie jak co roku, zmiana może natomiast dotyczyc organizacji.Czas pokaże,a powrót 14.07.daje chyba dostateczny margines czasowy.
Jurek S napisał(a):Przepraszam za małe OTPrzestań Jurku żartować,bo mam zajady :mrgreen: .Oczekujemy od Ciebie rady i wsparcia ;-) .Dzięki za cenną informację :-D .
mraugorzata napisał(a):W razie czego służę informacjami co można zobaczyć w okolicach Suwałk ;-)Suwalszczyzna to jest gdzieś w bok od Warszawy? https://www.youtube.com/watch?v=m65sBpM ... page#t=318 ;-)
JuraS napisał(a):W zasadzie to się doskonale komponuje :-> ,pielgrzymi prosto z pielgrzymki do Świnoujścia pozostali 2 lipca z Lublina do Świnoujścia ;-) .Pod warunkiem, że dwa dni na plażowanie przeznaczycie - trzech tygodni urlopu ciągiem na bank nie dostanę :-P