Liczba postów: 634
Liczba wątków: 69
Reputacja:
0
Yanq napisał(a):Przyglądałem się już wcześniej jak mógłby wyglądać nasz transfer na start do Świnoujścia bo pociąg zabierze max 5 rowerów. Zostaje albo zorganizować jakiegoś busa z przyczepą albo podzielić się na 2 - 3 grupki i dotrzeć do Świnoujścia na raty :-P
W TLK Gałczyński jakiś czas temu zmieniono wagon rowerowy, być może ma teraz więcej miejsc (optymistycznie 12) będę jechał we wtorek to zobaczę.
Pozdrawiam
Aleksander Wiącek
Liczba postów: 111
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Małe uzupełnienie do mojego wpisu - zabierając jedynie karimatę i spiwór miałem na myśli noclegi w agroturystyce gdzie wystarczy jedynie łóżko lub choćby podłoga. I jesteśmy spokojni o bezpieczeństwo rowerów. Pielgrzymka odbędzie sie jak co roku, zmiana może natomiast dotyczyc organizacji.
Liczba postów: 6028
Liczba wątków: 524
Reputacja:
9
Przepraszam za małe OT, ale ponieważ temat Pielgrzymki się przewinął to zasygnalizuję. (Monika niedługo powinna wrzucić) Pielgrzymka Rowerowa na Jasną Górę odbędzie się jednak (po niezbyt długich rozmowach) jako Rowerowego Lublina. W końcu Monika ciągle należy do RL :-D ale... termin Was zaskoczy. :?: :!: Z różnych względów został ustalony na 27czerwca - 1 lipca.
Liczba postów: 2110
Liczba wątków: 83
Reputacja:
4
W razie czego służę informacjami co można zobaczyć w okolicach Suwałk ;-)
Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.
M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata