Liczba postów: 5652
Liczba wątków: 228
Reputacja:
21
adr napisał(a):a ja nie mam środków płatniczych na droższe
To może inny model
http://allegro.pl/buklak-na-wode-rowero ... 38241.html
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
Liczba postów: 1230
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Mario - ten proponowany przez Ciebie ma mały otwór - nie włożysz ręki do środka, żeby dobrze umyć a to istotne.
Ustnik ostatecznie zawsze można zmienić gdyby okazała się jakaś lipa - tez chyba brałbym
Nie oczekuj wzlotów, lecz trenuj upadki.
Liczba postów: 2111
Liczba wątków: 83
Reputacja:
4
Ja mam kellysa. Użyłam raz, teraz oszczędzam jednak na coś lepszego. Niestety- woda z niego bardzo wali plastikiem :-( Może po czasie to mija, ja go jednak wzięłam na próbę w jeden z najcieplejszych dni wakacji, w dodatki woda w rurce się nieźle nagrzała (co raczej jest normalne) i jeszcze bardziej potęgowało to ten wyczuwalny "aromat".
Natomiast mój brat ma camelbaka- również wtedy go testował, i woda smakowała jak woda, nie jak jakaś chemia.
Edit.
Swoją drogą wolę pić z normalnego bidonu, z którego mogę wziąć jeden duży łyk, bo z tych bukłaków to ledwo woda się sączy (według mnie :-D ) Czasem to niemożliwe, czasem niewygodne i w takich sytuacjach bukłak spełnia swoją rolę.
Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.
M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
Liczba postów: 1457
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
ooo dobrze, że piszesz o tym kellysie bo prawie go kupiłam, nie lubię smaku lastikowego wiec się wstrzymam z zakupem, trzeba jednak dozbierać na camelbaka
STRAVA
Uczłowieczanie poprzez rowerowanie!
Liczba postów: 84
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
mraugorzata, no to ładnie mi się w głowie namieszało, bo już bym prawie kupił... ale w sumie długo myślę nad kupnem dobrego bidonu termicznego, ma ktoś jakiś dobry, który trzyma długo niską temperaturę?
Liczba postów: 5652
Liczba wątków: 228
Reputacja:
21
adr napisał(a):dobrego bidonu termicznego
Nie ma czegoś takiego ;-) kup sobie termos.
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell