Cytat: ten sklep na ul. Głemboka to godzinę szukałem i nie wiem gdzie on jest
Po pierwsze pisze się Glęboka. Po drugie, jak byłeś w okolicy to nie dało się nie zauważyć, bo w okolicy Telepizzy stoją dwa potykacze, które jasno i wyraźnie wskazują gdzie jest sklep. Więc słabo szukałeś.
jaroO-O napisał(a):Sklep inżynier rowerowy to jakieś grube nieporozumienie, u nas w Krakowie gdyby tak gadać do klijenta i traktować go jak idiotę to by długo niepociągnął.
Po trzecie inżynieria nie inżynier - czytamy ze zrozumieniem. Po czwarte pisze się nie pociągnął. I akurat w to ci kolego nie uwierzę, bo nie raz kupowałem już w tym sklepie i jak nie było nic sensownego lub nie było rozmiaru to Andrzej mówił, żeby wstrzymać się chwilę, a będzie coś lepszego lub to czego konkretnie się szuka. Widziałem też jak obsługiwani są różni klienci i może rzeczywiście proponuje czasami coś innego niż to o co prosi klient, ale to z korzyścią dla klienta. Np. szukasz roweru na 27,5" kołach, widać po wyglądzie, że masz ponad 170 cm, to proponuje rower na 29" kołach ze względu na komfort jazdy, a nie że chce wypchnąć towar.
Cytat: W dodatku tam na składzie Focus, miełem przełaj zimowy taki za 3000, pękł i nikt reklamacji nie uznał a na dodatek mój stryj z Parczewa kupił podobno tam szose Focusa i też pekła, to mu powiedzieli że za ciężki jest
Jakbym słyszał kogoś innego z tego forum... dziwne.
Cytat: focus i cube to odpada bo ciężko odsprzedać potem
To chcesz kupowac rower od razu z nastawieniem na sprzedaz? Ciekawe. Jakos ja nie mialem problemu ze sprzedaniem Cube. Po za tym przywolanie tej marki jako przykladu znowu dziwnie smierdzi mi inna osoba z tego forum. A ta osoba ma markowy rower i sprzedac jakos nie moze.
jaroO-O napisał(a):a tam tylko Canon
Nie znam takiej marki, chyba ze chodzi ci o Canyona lub predzej Cannondale ...
jaroO-O napisał(a):ale w tym inżynieże to chyba tylko buraki kupie koniowi
To moze lepiej faktycznie zajmij się zwierzątkim niż wypisywać takie brednie.
jaroO-O napisał(a):jeszce w specu waszym na wylotówce do Rzeszowa ale zkryte już było
Było zamknięte i wiesz ze w srodku sprzedaja speca ... ciekawe.
Ogolnie wydaje mi sie ze to fikcyjne konto kogoś, kto probuje w smieszny sposob wskazywac jedyny sluszny sklep.