Rado napisał(a):Wysłaliście już karty zgłoszeniowe na Paradę z Nałęczowa?Wczoraj pyrgnołem się do Nałęczowa i zadowoliłem biurokrację :mrgreen:
Rado napisał(a):ale już bez otrzymania "gadżetów" - czyli pewnie woda i smycz/kamizelka albo coś w ten deseń ...Na 99% będą to koszulki.
Rado napisał(a):Oby nie różowe ... chociaż do pewnego różowego kasku jak znalazł ;-):mrgreen:
Rado napisał(a):Rowerowy Lublin, to nie rower, ani Lublin, to ludzie, z którymi warto spędzać każdy wolny czas
Rado napisał(a):A tak poza tym Rowerowy Lublin, to nie rower, ani Lublin, to ludzie, z którymi warto spędzać każdy wolny czas. Dobrze, że jesteście. Dziękuję.No ja tam się z Zarządem zgadzam zawsze :mrgreen: no i co robić +1 :-D
Rado napisał(a):Pomarańczowe rządzi ! Chyba sobie nie wyobrażam lepszej imprezy do zaprezentowania nowych strojów RL - byliśmy widoczni, zarówno w "starych strojach", jak i "nowych" - rzucaliśmy się w oczyI oto chodziło :-D Nasze stroje (jako jedyne) rzycały sie w oczy a na paradę przyjechali ludzie z Zamościa, Nałęczowa, Puław, Lubartowa i Łęcznej.