20-05-2015, 10:10
radzik napisał(a):21 czerwca jest "chęć na pięć" w lbnKolego Przemysławie powinieneś wiedzieć, że do września nie biegamy ;-)
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
VII Nadbużański Rajd Rowerowy
|
20-05-2015, 10:10
radzik napisał(a):21 czerwca jest "chęć na pięć" w lbnKolego Przemysławie powinieneś wiedzieć, że do września nie biegamy ;-)
20-05-2015, 10:19
Kolezanko Przemysławo, pobiegaj sobie dla siebie, bez błysku fleszy, dzień wczesniej i pakuj sie na nadbużański
![]()
Terenikiem to ciągnikiem.
20-05-2015, 10:20
radzik napisał(a):21 czerwca jest "chęć na pięć" w lbnTo nie pobiegniemy :evil: :!: Dla Ani i Krzysia możesz raz zrobić wyjątek :!: :mrgreen:
radzik napisał(a):21 czerwca jest "chęć na pięć" w lbnAle to przecież w niczym nie koliduje - Rajd Nadbużański jest 20 czerwca, w nocy 20/21 czerwca jest wielka integracja, 21 czerwca około godz 3-4 rano wyruszamy na rowerach do Lublina, o godz. 11.00 chętni startują w biegu (będzie to od razu duathlon ;-)), a reszta kibicuje. I co - można? ;-)
Bart napisał(a):Gocha, helloukaBartusiu- nie wiem jak było w latach poprzednich, bo mnie nie było :-P Ale to cenna informacja ;-) I czekam na zweryfikowanie :-)
Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.
M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
20-05-2015, 10:29
damian.s napisał(a):Ale to przecież w niczym nie koliduje - Rajd Nadbużański jest 20 czerwca, w nocy 20/21 czerwca jest wielka integracja, 21 czerwca około godz 3-4 rano wyruszamy na rowerach do LublinaDokładnie taki mam plan więc Przemku możesz się przyłączyć :mrgreen:
20-05-2015, 11:24
Krzysiaczek mówi, że jak Bart jedzie to on też chce a ja jadę bo Krzysiaczek jedzie :mrgreen:
Demokracja to ustrój w którym każdy może powiedzieć co myśli nawet jeśli nie myśli.
20-05-2015, 15:14
będzie można nocować w Świetlicy Stowarzyszenia "Bużanie" - w miejscu, gdzie rajd się zaczyna i kończy. warunki turystyczne. jest sala, na której można spać w śpiworze, są dostępne łóżka rozkładane, można mieć też karimatę. jest dostęp do ubikacji, łazienki, kuchni z lodówką i czajnikiem, więcej nie pamiętam, co tam jest. opłata za osobę - raczej symboliczna.
wspomniane przez Gosię noclegi są też jedną z opcji. a trzeba dodać, że z pełną odpowiedzialnością mogę je polecić. jest też parę innych opcji noclegowych. "Chęć na pięć" jest, zdaje się, 3 razy do roku. NRR - raz. ![]() natomiast specjalnie dla mojego kolegi Radzika mogę zorganizować towarzyski bieg po okolicznych nadbużańskich krzakach, z latarkami, po zmroku, oczywiście po zażyciu stosownych wspomagaczy, w trakcie imprezy integracyjnej. może się nawet znajdą jakieś nagrody ![]()
MindEx || http://rajd.nadbugiem.pl
20-05-2015, 15:15
MindEx napisał(a):po zażyciu stosownych wspomagaczy przekonałeś mnie! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|