Liczba postów: 862
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
całowałby
"Czy posiadanie całej wiedzy świata,najlepszych trenerów i sprzętu zapewni ci złoty medal ?
Nie ,ale brak tych rzeczy może być powodem dla którego złotego medalu nie zdobędziesz"
Chris Carmichael
Liczba postów: 5652
Liczba wątków: 228
Reputacja:
21
Eliza napisał(a):Rado napisał/a: 3:0 dla "po cywilu" - kto jest za?
4:0 jestem za
5:0 :mrgreen: (zagłosowałem druga ręką :-P )
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
Liczba postów: 947
Liczba wątków: 8
Reputacja:
7
Nie będę. Muszę być w domu pomiędzy 19-a 20.00 . Czeka mnie wnoszenie walizek na IIIp. :-(
A "po cywilu" popieram. :-)
" Wykorzystaj chwilę - nie przegap niczego".
Pozdrawiam.
Liczba postów: 114
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
jutro o 17.20 TVP Info zaprasza wszystkich rowerzystów i rowerzystki do dyskusji NA ŻYWO, na ogólnopolskiej antenie, na temat bezpieczeństwa rowerzystów w Lublinie.
Dyskusja w kontekście ostatnich wypadków z udziałem rowerzystów w naszym mieście, więc warto być, każdy może wypowiedzieć się
A więc jutro, w piątek, przed Masą, o 17.20 ustawka, kto z Was ma czas niech podjedzie pod MPWiK, na trasie rowerowej wzdłuż Bystrzycy, o 17.30 jest wejście na antenę.
Do zobaczenia!
m.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Jak zdążę wyjść z roboty to też zajadę.
Liczba postów: 4026
Liczba wątków: 359
Reputacja:
16
Dzięki Michał za info. Również zachęcam wszystkich by, w miarę możliwości przybyli o 17.20 na ścieżkę rowerową nad Bystrzycą przy MPWiK, będzie to bardzo dobra i zapewne jedna z nielicznych okazji by na żywo porozmawiać o bezpieczeństwie lubelskich cyklistów.
Żadne słowa nie zastąpią czynów...
Liczba postów: 862
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Cytat:Fajna dziunia. Jeździłby 
"Czy posiadanie całej wiedzy świata,najlepszych trenerów i sprzętu zapewni ci złoty medal ?
Nie ,ale brak tych rzeczy może być powodem dla którego złotego medalu nie zdobędziesz"
Chris Carmichael