24-07-2015, 23:14
Calme napisał(a):O taką średnią pocisnęliście na 29er ?
#takasytuacja

"Są dwie nieskończone rzeczy: wszechświat i głupota ludzka. Co do nieskończoności tej pierwszej nie jestem do końca pewien" - Albert Einstein
24.07.2015, godzina 18:30
|
24-07-2015, 23:14
Calme napisał(a):O taką średnią pocisnęliście na 29er ? #takasytuacja ![]()
"Są dwie nieskończone rzeczy: wszechświat i głupota ludzka. Co do nieskończoności tej pierwszej nie jestem do końca pewien" - Albert Einstein
24-07-2015, 23:15
Danielw78 napisał(a):To dlatego że nie pojechałeś na ustawkę :-) Coś musi być na rzeczy ![]()
24-07-2015, 23:28
Wojtek_S napisał(a):A ile waży i na jakich oponkach ?Calme napisał(a):O taką średnią pocisnęliście na 29er ?
Who Dares Wins
24-07-2015, 23:41
Calme napisał(a):A ile waży i na jakich oponkach ?Mój? Około 10kg +/- (nie ważyłem nigdy) na Continental Race King 29x2,2. Karola nie wiem ile. On śmiga na Kands i coś tam apgrejdował od stanu fabrycznego.
25-07-2015, 10:20
Wojtek_S napisał(a):Znam ten ból. Znaczy ciało nie ważne, tylko od razu co się rowerowi stało.Dokładnie :-) Rower cały to i jechać dalej można, nie ważne, że nadgarstek boli przy sięganiu po bidon. Na marginesie, kask oprócz wgniecenia jest cały i mam dylemat czy wymieniać czy nie. https://drive.google.com/file/d/0B5aagL ... VVcDA/view
25-07-2015, 11:33
Nieźle ciśniecie. Myślałem, że się dołączę do jakiegoś lajtowego treningu, ale chyba będzie ciężko skoro lajt to dla was 31km/h
![]()
25-07-2015, 13:18
E-ness napisał(a):Na marginesie, kask oprócz wgniecenia jest cały i mam dylemat czy wymieniać czy nie. Jak nie widać pęknięcia to ja bym jeździł.
25-07-2015, 13:18
lubelaczek napisał(a):Nieźle ciśniecie. Myślałem, że się dołączę do jakiegoś lajtowego treningu, ale chyba będzie ciężko skoro lajt to dla was 31km/h Dołączaj do nas, dostosujemy się z tempem.
26-07-2015, 13:22
No to fajnie, spróbuję, najwyżej po drodze wymięknę. Kiedy następną ustawkę robicie ?
![]()
26-07-2015, 13:29
lubelaczek napisał(a):No to fajnie, spróbuję, najwyżej po drodze wymięknę. Kiedy następną ustawkę robicie ? Tradycyjnie. Piątek. Błażeja teraz kolej na zapodanie trasy ![]()
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|