21-10-2009, 21:25
Ja może jak dam radę pojawię się
ale raczej jako obserwator i postrzelam fotki ,bo nic nie jeździłem i nie ma sensu,więc Seba nie będziesz sam
Sądzę ,że my już troszke pojeźdzliśmy maratony i XC

[24 lub 25.10] Stary Gaj - Czasówka
|
21-10-2009, 21:25
Ja może jak dam radę pojawię się
![]() ![]() ![]()
21-10-2009, 23:36
Mnie się zdaje, czy niektórzy ostro trenują na ścieżce przed niedzielą :-) ? Na tego kolarza w niebiesko-czarnej kurtce i czarnych gatkach dostaję już alergii, tyle razy mnie mijał i wczoraj, i dziś :-P . A to nie jedyny... :mrgreen: :mrgreen:
22-10-2009, 00:32
mamut77 napisał(a):Mnie się zdaje, czy niektórzy ostro trenują na ścieżce przed niedzielą :-) ?Chyba robienie zdjęć, bo jak na razie to się zanosi, że więcej będzie fotografów niż startujących, no ale co kto lubi ![]()
GrzegorzMazur.pl
Go hard or die hard!
22-10-2009, 02:20
Trzeba zgłaszać wcześniej chęć uczestnictwa?
Gdzie jest zbiórka? Bo Stary Gaj mały nie jest :-P
tylko przełaj
22-10-2009, 10:14
Rzeczywiście może to być najbardziej obfotografowana impreza :-D . Wezmę GPS to będzie zrzut dokładnej ścieżki objazdu.
Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
22-10-2009, 14:46
marzyciel9 napisał(a):Gdzie jest zbiórka?Na stronie głównej jest info ![]() marzyciel9 napisał(a):Trzeba zgłaszać wcześniej chęć uczestnictwa?Nie, jak ktoś nie pisał na forum to i tak oczywiście może przyjechać. Chciałem żeby ludzie się określili wcześniej, żebym wiedział czy jest sens w ogóle robić tę imprezę. Mam nadzieję, że jest jeszcze dużo osób, które nie pisały, że będę, a jednak przyjadą. Ma być ładna pogoda ![]() Jurek S napisał(a):Wezmę GPS to będzie zrzut dokładnej ścieżki objazdu.Super, dzięki ![]() pOZ ![]() Grzesiek
GrzegorzMazur.pl
Go hard or die hard!
22-10-2009, 15:51
a ja nie wiem czy uda mi się wrócić w Nd
![]() może może - wierzę z całej siły więc się uda - najwyżej pojadę jako jeden z ostatnich :-P
22-10-2009, 17:21
Ja przyjadę, ale aby się spotkać z kolarską bracią i przejechać się wyznaczoną trasą, bo na żwawszą jazdę napęd mi nie pozwoli, a nie mam aż takich ambicji, aby z tej okazji go wymieniać.
22-10-2009, 17:36
kurde, byłem w starym gaju dzisiaj to masakra
![]()
"Abstynencja jest dobra, ale powinna być praktykowana z umiarem"
22-10-2009, 17:41
KermitOZ napisał(a):Ma być ładna pogoda mój rower ma takie coś, że jak już na niego wsiądę to każda pogoda jest ładna ;-)
tylko przełaj
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|