Jurek S napisał(a):To są wydarzenia warte zaznaczenia, a nie, z całym szacunkiem, powrót żaków do Lublina. :-D
Jurek S napisał(a):znalazł się człowiek (tomo), który fajnie to ogarnia.To podoba Ci się Jurku czy nie :?: Bo nie ogarniam :roll:
Jurek S napisał(a):Ale jak widać z mojego gadania coś wychodzi bo jak przycisnąłem trochę ten temat mas tematycznych to znalazł się człowiek (tomo), który fajnie to ogarnia. :-DCo my byśmy bez ciebie zrobili.
KermitOZ napisał(a):Co my byśmy bez ciebie zrobili.
darist napisał(a):KermitOZ napisał(a):Co my byśmy bez ciebie zrobili.
+1
Ale pozwól niech dyskusję prowadzą nasze miłe koleżanki.
To one między innymi są w często wspominanej grupie, która jest już nazywana różnymi skrótami.
To one w wielu sytuacjach sprawiają, że są bardzo fajne sytuacje w RL.
To dzięki nim spijamy sobie z dzióbków i jest radość wokół :-D
Wspominana grupa sprawia, że wbrew opiniom "nowi ludzie" bez względu na wiek nie czują się tutaj obco.
Może komuś się wydawało, że jak odejdzie z RL i założy dwa kluby rowerowe to RL się rozpadnie.
A może ktoś czeka, że RL będzie prosił "na kolanach" o powrót...
Każdy pretekst jest dobry aby "dokopać".
Dziewczyny... spokojnie :-D ... teraz pewnie mi się oberwie ale... DOBRZE, ŻE JESTEŚCIE :-D
Eliza napisał(a):To podoba Ci się Jurku czy nie :?: Bo nie ogarniam :roll:Elizko, to że pomysłu z żakami nie uznałem jako skuteczny nie oznacza, że nie doceniam wysiłku i pomysłu tomo Widać, że facet ma jakąś koncepcję i co najważniejsze chce coś robić.
Jurek S napisał(a):bo jak przycisnąłem trochę ten temat mas tematycznych to znalazł się człowiek (tomo), który fajnie to ogarnia.Tak Jurek, Tomo to Twój pomysł, bez Ciebie by tu nie trafił. Tak jak my wszyscy.