Liczba postów: 2681
Liczba wątków: 181
Reputacja:
9
UWAGA. Czy ktoś jest zainteresowany żywieniem na miejscu? Koszt śniadania to 15zł, obiadokolacja 25-30zł, w zależności od dania. Gospodyni może przygotować posiłki, ale musiałoby być tak minimum 8 osób chętnych. Do jutra muszę dać odpowiedź. Na miejscu oczywiście jest kuchnia z wyposażeniem i można gotować we własnym zakresie, dodatkowo w Bloniu (6km od agro) są restauracje. W agro jest altana i duży grill. Węgiel we własnym zakresie.
Liczba postów: 1781
Liczba wątków: 82
Reputacja:
8
Damianie, przewodniku nasz, wypaczales i przewidziales po trasie jakies miejsca na kebaba, pierogi, ew kwasnice na zeberku, czy trzeba bedzie pakowac kanapki na caly dzien jazdy?
Terenikiem to ciągnikiem.
Liczba postów: 837
Liczba wątków: 55
Reputacja:
0
Ja chętnie przytulę obiadokolacje
Pozdrawiam
ArtiArt
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Ja też jestem chętny na obiadokolacje
Liczba postów: 418
Liczba wątków: 6
Reputacja:
3
Damianku dla mnie sobota i niedziela obiado-kolacja x2 :-P
Kto nie śpi, ten już coś robi.
Trzeba ruszyć. W drodze znajdę siły.
Liczba postów: 588
Liczba wątków: 48
Reputacja:
1
Przy pierwszej trasie to raczej nie będzie problemu, na pewno cos znajdziemy w Żelazowej Woli, Kampinosie, Lesznie.
Przy drugiej trasie sprawa się nieco komplikuje:
* można by dołożyć trasy i odwiedzić kebab przetestowane rok temu przeze mnie i Artiarta ->
http://www.kebab-pamira.pl/galeria,71.html
* Ewentualnie próbować znaleźć coś w Czosnowie, na google maps znalazlem jakiś hotel i restauracją ale cen nie ma podanych ->
http://www.uwitaszka.pl/restauracja
* na 49km mozna odbic na roztoke, tam jest mala knajpa przy parkingu
"Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever." - L. Armstrong
Liczba postów: 3042
Liczba wątków: 132
Reputacja:
3
Być może się spotkamy, bo bardzo prawdopodobne, że 2 i 3 maja będę patrolował Puszczę ;-)
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
Liczba postów: 2681
Liczba wątków: 181
Reputacja:
9
W temacie wyżywienia - potwierdzam to co pisałem wcześniej - jest zbyt mało chętnych na wyżywienie w agro więc każdy żywi się we własnym zakresie.