Strony (13):    1 ... 3 4 5 6 7 ... 13   
mariox   06-03-2011, 21:10
No i kolejna wyprawa narciarska za nami. Zdecydowaliśmy się na Parchatkę. Było trochę nerwowo (zaspała obsługa wypożyczalni), dlatego namawiam na zakup własnego sprzętu :mrgreen:.
Stawili się: Madga, Ula, Aga, Michał i ja.
Sam stok, może niezbyt długi, za to całkiem fajny.
Dzięki wszystkim za wspólną wycieczkę. Do następnego razu (chyba już w następnym sezonie :/).
Kilka fotek z telefonu tutaj.

Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
michalbrodowski   06-03-2011, 21:58
Dziękuję wszystkim za świetną zabawę Smile
Początkowe zgrzyty zrekompensował super stok dla początkujących Smile
Miejmy jednak nadzieję, że uda się jeszcze raz gdzieś wyskoczyć w tym sezonie Smile

P.S. Ula czekamy na zdjęcia Smile

Wszystkich nas w końcu wytępi forumowe gestapo...
Wawerka   07-03-2011, 09:40
michalbrodowski napisał(a):Początkowe zgrzyty zrekompensował super stok dla początkujących Smile

stok dla początkujących był czerwony hihi, za to stok trudniejszy był niebieski, to tak dla zmylenia klienta ;-) coś im się z kolorami pochrzaniło

dzięki wszystkim za fajną niedzielę :-)
baja   07-03-2011, 11:30
Racja, jakiś element własnego sprzętu by się przydał, np. kijki - wtedy można by było, w trakcie czekania na wypożyczających, wykonać odcinek wraz z nordic-walking-owcami, którzy szwendali się wkoło stoku. Czekanie nie było takie złe, był czas na herbatkę no i trzeba przyznać, że ekipa wypożyczalni wynagrodziła po części poślizg.

Dzięki za wczorajszy dobry kawałek dnia Smile
kilka zdjęć przed i po
dzidex84   18-01-2012, 15:28
Cześć! Napiszę krótko - w związku z zaokienną aurą pojawia się coraz większe parcie na narty.
W pierwszej kolejności mógłby być Rąblów, bo już naśnieżony - czwartek, po pracy, maks. do g. 22. Później będzie można wziąć pod uwagę Chrzanów...
Jeśli ktoś chciałby dołączyć, to by było super ;-)
Propozycje innych terminów też możemy rozważyć... niech się tylko przekonamy, że są wśród narodu narciarskie chęci.

Pozdrawiam
Aga84   18-01-2012, 19:21
Można wyskoczyć na narty jak już to weekendy mi pasują ;-) Pozdrawiam.
dzidex84   18-01-2012, 22:33
Spoczko Smile Pewnie większość, jak już, woli weekendy. Póki co piszę o dniu roboczym, konkretnie o jutrzejszym czwartku, bo najbliższy weekend w większości mam zajęty. Możemy również pomyśleć o innych dniach tygodnia.
A kiedyś być może da się w któryś weekend wyskoczyć.
Ktoś chętny na jutro?
mariox   18-01-2012, 23:45
Ja bardzo mocno wstępnie szykuję się na sobotę. Ale w piątek potwierdzę. Tradycyjnie mogę kogoś zgarnąć, tudzież się do kogoś podłączyć.

Tom   19-01-2012, 20:07
Poprawione linki do kamer.

PS
Ciepło myślę o wyjeździe w sobotę, ale nie lubię "białego błota". Prawdopodobnie jutro będę tam na rozpoznaniu...

Pozdrawiam
mariox   20-01-2012, 12:30
A ja mam w sobotę trochę czasu i gdzieś bym wyskoczył, choćby i na Globus (choć wolałbym gdzieś indziej). Czy ktoś jeszcze by chciał pojeździć?

Strony (13):    1 ... 3 4 5 6 7 ... 13   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
Made with by Curves UI.