radzik napisał(a):Jak Rado przebiegnie IV Dyszkę w kwietniu i zostanie sklasyfikowany to pojadę :!:Rado - jakbyś był zainteresowany, to mam dobry patent jak przebiec dyszkę, zostać sklasyfikowanym i nawet zbytnio się nie zmęczyć ;-) A jak odrobinę się postarasz to nawet poprawisz życiówkę a i podium też jest w zasięgu ;-)
radzik napisał(a):Jak Rado przebiegnie IV Dyszkę w kwietniu i zostanie sklasyfikowany to pojadę :!:
damian.s napisał(a):Rado - jakbyś był zainteresowany, to mam dobry patent jak przebiec dyszkę, zostać sklasyfikowanym i nawet zbytnio się nie zmęczyć ;-)Panowie to nie jest wątek o bieganiu ;-)
radzik napisał(a):Jak Rado przebiegnie IV Dyszkę w kwietniu i zostanie sklasyfikowany to pojadę :!:Bardzo chętnie Przemku, jest jedno ALE - już Elizce obiecałem, że przenigdy już nie będę biegał, a wiesz pacta sunt servanda
<rzuca rękawicę>
kasiafor1488 napisał(a):Jadę z Wami! :mrgreen:Brawo Kasiu :-D
Rado napisał(a):Jak tak dalej pójdzie, to będzie z tego "babska ustawka" - tylko radzika brakuje... :mrgreen: ;-)Pewnie się skusi :mrgreen:
mariobiker napisał(a):Czy chcielibyście aby na mecie na Waszej szyi zawisł medal potwierdzający pokonanie 300 km ?TAK.