KermitOZ napisał(a):No cóż, zawsze można sobie wydłużyć drogę przez Parczew, a później przez NieliszAlbo wyruszyć godzinę później ;-)
KermitOZ napisał(a):No cóż, zawsze można sobie wydłużyć drogę przez Parczew, a później przez Nielisz https://ridewithgps.com/routes/13706503A jak Ci wyjdzie 500+? :-P :mrgreen:
Cytat:A jak Ci wyjdzie 500+? :-P :mrgreen:
mraugorzata napisał(a):Zastanawiam się jak rozwiązać problem jazdy nocą, jak ja kawy nie pijam :-PPodobno gorzka czekolada jest bardzo dobra, bo pobudza i nie ma spadków jak po kawie. Sam nigdy nie testowałem, bo nie mam problemów z jazdą nawet 1,5 doby bez snu, ale możesz wypróbować
mraugorzata napisał(a):Do sakwy:- okulary + białe szkła na noc
- trytytki :-D
- folia NRC (nie zajmuje dużo miejsca, jest lekkie, a na nocnych postojach może wiele zdziałać)
- dętka zapasowa + łatki
- łyżki do opon i multitool
- chusteczki higieniczne
- telefon
- akumulatory do lampki
- magnez (shoty z olimpu)
- pieniądze, dowód osobisty, może karta płatnicza
mraugorzata napisał(a):Co do ciuchów będę myśleć bliżej terminu, w zależności od pogody. Wiadomo: nogawki, buffy, rękawiczki z długimi palcami.- ochraniacze na buty lub druga para skarpetek (bo może być chłodno)
mariobiker napisał(a):Okulary to na bank (są zrośnięte z kaskiem).mraugorzata napisał(a):Do sakwy:- okulary + białe szkła na noc
- trytytki :-D
- folia NRC (nie zajmuje dużo miejsca, jest lekkie, a na nocnych postojach może wiele zdziałać)
- dętka zapasowa + łatki
- łyżki do opon i multitool
- chusteczki higieniczne
- telefon
- akumulatory do lampki
- magnez (shoty z olimpu)
- pieniądze, dowód osobisty, może karta płatnicza
- coś przeciwbólowego
mraugorzata napisał(a):Co do ciuchów będę myśleć bliżej terminu, w zależności od pogody. Wiadomo: nogawki, buffy, rękawiczki z długimi palcami.- ochraniacze na buty lub druga para skarpetek (bo może być chłodno)