Noorbi napisał(a):robimy ustawkę, chwilę się pokręcimy na imprezie i śmigniemy jakąś fajną traskęJestem na TAK :mrgreen:
Rado napisał(a):mraugorzata napisał/a:
ustalmy miejsce i godzinę zbiórki, zróbmy z tego ustawkę i nagłośnijmy to na fb. Pokręcimy się chwilę pod Felicity i możemy skoczyć gdzieś dalej.
Good idea :!:
mariobiker napisał(a):Noorbi napisał/a:A ja nie wiem czy jest sens kręcić gdzieś dalej i czy w ogóle damy radę, skoro na miejscu będzie
robimy ustawkę, chwilę się pokręcimy na imprezie i śmigniemy jakąś fajną traskę
Jestem na TAK :mrgreen:
truskafka napisał(a):Ewentualnie dojazd do ronda pod Galą, dalej Męczenników Majdanka, w lewo w Dekutowskiego, Grygowej i w lewo w Pancerniaków.Też o tej trasie myślałem, więc co? Spotykamy się na Moście Kultury o 9.30, czy 10.00, czy jeszcze później?
Lech napisał(a):choć nie wiem co Damian narysowałLechu, do Leclerca na Turystycznej narysowałem tak samo jak Ty, później wzdłuż Mełgiewskiej i Grygowej.
truskafka napisał(a):Ewentualnie dojazd do ronda pod GaląTeż można, tylko że dojazd do ronda pod Galą praktycznie w całości jest po chodniku, bo drogi odpadają, a ścieżki rowerowej z centrum chyba nie ma.