03-08-2016, 21:37
Planuję w sobotę przejażdżkę do Nałęczowa. Tempo spokojne 19-21 km/h. Jeśli ktoś z Was chciałby dołączyć serdecznie zapraszam. Godzina, trasa, liczba km, rozszerzenie trasy do ustalenia.
6.08 Nałęczów
|
03-08-2016, 21:37
Planuję w sobotę przejażdżkę do Nałęczowa. Tempo spokojne 19-21 km/h. Jeśli ktoś z Was chciałby dołączyć serdecznie zapraszam. Godzina, trasa, liczba km, rozszerzenie trasy do ustalenia.
03-08-2016, 22:02
Mogę, co prawda ani kobietą nie jestem, ani do takiego tempa przywyczajony, ale jak najbardziej!
A co wy na Niedzielę !!!!! Teren czy asfalt ?
![]()
03-08-2016, 22:46
Rosey, niestety więcej w tej chwili nie wyciągnę.
Marza, myślałam o asfalcie, bo znam tylko jedną drogę do Nałęczowa ( krasnickie- konopnica - kozubszczyzna milocun ). Odnośnie niedzieli - może być i niedziela. Dostosuję się do większości.
03-08-2016, 23:00
Ja w sobotę nie dam rady, ale w niedziele na 100 %
![]() ![]() ![]()
03-08-2016, 23:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-08-2016, 09:58 przez mraugorzata.)
Najszybsza trasa to Motycz, Palikije, Wojciechów, Nowy Gaj
![]() Terenem jest fajny szlak czerwony do Wojciechowa, zaczyna się gdzieś w Radawcu. Nawiasem mówiąc kiedyś na tym forum tylko terenem się tam jeździło ![]() Edit. Myślę, że warto wybrać się w sobotę po południu, bo akurat są organizowane w Nałęczowie Zawody Balonowe i będzie na co popatrzeć. Loty są o 6 rano i 18.
Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.
M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
W sobotę będę unieruchomiony,ale w niedzielę z chęcią się przejadę lajtowym tempem,tylko muszę zabrać worek ziemniaków ,wrzuci się Marzence na bagażnik,żeby za szybko nie jechała
![]() ![]()
04-08-2016, 15:22
Macie potencjał na dwie ustawki: w sobotę i niedzielę
![]() Proponowałbym dopisać tylko terminy i miejsca zbiórki, to nadawałoby się to do wrzucenia na fejsa. Może ktoś stamtąd dołączy. Czasu coraz mniej, więc ustalajcie. Może niech tutaj zostanie ta sobotnia, którą zapoczątkowała Zbecka, a Marzena niech wrzuca odddzielnie swoją na niedzielę?
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
Proponuję najwcześniej o 13. Miejsce ścieżka rowerowa na rogu JP2 al. Kraśnicka ( po 2 stronie ulicy jest jakiś salon samochodowy). Kto jest za sobota ? Kto za niedzielą?
(03-08-2016, 23:07)mraugorzata napisał(a): akurat są organizowane w Nałęczowie Zawody BalonoweNie napisałaś bardzo ważnej informacji. W ramach 11 Międzynarodowych Zawodów Balonowych odbędą się również 9 Balonowe Mistrzostwa Polski Kobiet ![]() Oj będzie się działo... kobiety na rowery... kobiety na balony... ![]() (03-08-2016, 23:07)mraugorzata napisał(a): Loty są o 6 rano i 18.Z dwóch propozycji (ranne wstawanie przemilczę) polecam powrót... na światełkach ![]() EDYCJA: W sobotę o godz. 21:30 odbędzie się: Nocny pokaz balonów "Światło i dźwięk" - WARTO! ![]()
Darek - Easy Rider
DOBRZE, ŻE JESTEŚCIE ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|