05-10-2016, 10:46
"nie będę się moczył" trzymamy za słowo Arturze :d
"Abstynencja jest dobra, ale powinna być praktykowana z umiarem"
29.09 - 02.10 2016 r. - Beskid Niski
|
05-10-2016, 10:46
"nie będę się moczył" trzymamy za słowo Arturze :d
"Abstynencja jest dobra, ale powinna być praktykowana z umiarem"
Jak tylko ogarnę to wrzucę, muszę teraz nadrobić zaległości w pracy :/
Grzegorz
05-10-2016, 20:26
Są i zdjęcia. Miłego oglądania. W tą pluchę miło sobie przypomnieć ciepłe dni spędzone w Beskidach
FOTKI
Pozdrawiam
ArtiArt
06-10-2016, 21:13
Ja również dziękuję wszystkim za bardzo miłe spędzenie czasu , szkoda że nie dłużej ....
Osobne podziękowania dla Marioxa za wybór miejsca i poświęcony czas na przygotowanie wyjazdu.
10-10-2016, 21:53
Post z opóźnieniem ale co tam, ożywię wątek
![]() Wyjazd udany, minął tydzień, a wrażenia jeszcze się mnie trzymają. Nowe strony poznane, guma złapana i chyba wszystko co mieliśmy na trasie podjechane. Miejscówka bardzo mi się podobała, klimatycznie, cisza, do cywilizacji daleko, a i kulinarnie też mi podeszło ![]() Podziękowania dla Marioxa, szacun, zważywszy, że taki wyjazd to zaangażowanie organizacyjne niemałe. Wszystkim obecnym dziękuję za atmosferę dzięki której lubię te kilkudniowe wyjazdy. Wydarzył się też nieprzyjemny incydent (i trzeba o tym napisać) bo ktoś mi zjadł kiełbasę ![]() Dzięki jeszcze raz i… cóż, pozostaje teraz trzymać kciuki za pogodę na jesień 2017 by RL!
18-10-2016, 21:22
(10-10-2016, 21:53)jozi napisał(a): Wyjazd udany....................... Jacek ale zasłodziłeś, a fuuu............ gdyby nie ta kiełbasa to już bym miał dziury w zębach od próchnicy ![]() Ale nie o tym miało być, Panie i Panowie zapraszam na pierwszą część trylogii. Otwórzcie sobie browara bo film jest długi jak moje podjazdy.
23-10-2016, 22:22
Extra filmy, doskonały podkład muzyczny. Jak się nie mylę to jeszcze jeden film będzie ? Choć to nie moja bajka to obejrzałem z zapartym tchem.
" Wykorzystaj chwilę - nie przegap niczego".
Pozdrawiam.
24-10-2016, 12:25
Tak, ścieżka dźwiękowa zaje...ista ! Czekam niecierpliwie na trzecią szkoda że ostatnią część
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|