Przez gapiostwo ten post wstawiłam w innym miejscu, niż zamierzałam. Teraz już powinno być dobrze
Ekhm... Ponieważ spóźniłam się na spotkanie, a potem nikt mi tego nie wytłumaczył, to poproszę o wyjaśnienie co rozumiecie pod terminem "przełaje" Wink Zawsze myślałam, że przełaje to takie dziwne wyścigi na rowerach ni-to-szosa-ni-to-góral w czasie tak pięknej aury, jak choćby dzisiejsza (śnieg, błoto, czasem piach).
Wydaje mnie się, że niezależnie o tego, co to ma być, będziemy potrzebować:
1. Pakiety startowe- pewnie jakaś woda czy izo, batonik, banan, urazym Big Grin
2. Numery startowe na rowery i na zawodnika (na rowery np. laminowane do przypięcia w okolicy kiery, na zawodnika fajnie się kiedyś sprawdziły takie materiałowe, ale pewnie droższe od papierowych) + trytytki do przypięcia do roweru i agrafki do zawodnika.
3. Pomiar czasu- to chyba jedna z bardziej kosztownych rzeczy, bo do tego trzeba firmę, która przyjedzie, rozłoży maty i to obsłuży.
4. Medale i / lub puchary.
5. Hostessy- no ktoś musi te medale wręczać Big Grin
6. Taśma do oznaczenia trasy (drobiazg, ale takie drobiazgi czasami wypadają z głowy).
7. Zabezpieczenie medyczne.
8. Kamizelki dla organizatorów i osób obstawiających trasę.
9. Regulamin imprezy- rozumiem, że to będziemy pisać jeśli dostaniemy zielone światło z UM?
10. Plakaty / ulotki reklamujące wydarzenie.
11. Ustalić limit osób, które mogą wystartować + ewentualnie limit wieku (podejrzewam, że limit dolny).