29-03-2017, 18:59
Ocena wątku:
Roztocze Wiosną 2017
|
29-03-2017, 19:20
(29-03-2017, 18:59)Rado napisał(a): na trasę MTB wybierały się dziewczyny właśnie na rowerach crossowychKtóra dziewczyna była na trasie MTB na rowerze crossowym? ![]() ![]() Robercie - witamy w grupie rekreacyjno-turystycznej ![]() ![]()
29-03-2017, 19:28
Ja się też podłączę do grupy turystyczno - rekreacyjnej, chcę mieć czas na podziwianie okoliczności przyrody
![]()
29-03-2017, 20:01
29-03-2017, 23:08
07-04-2017, 21:01
Szanowni,
Moje propozycje tras RL: Dzień I https://ridewithgps.com/routes/20111746 Trasa trochę nietypowa w miejsca rzadko odwiedzane. Na ok. 50 km przewidziany postój w Goraju w pizzerii "Impresja" w celu zjedzenia czegoś. Nawiązałem kontakt z Właścicielem, można byłoby godzinę wcześniej do Niego zadzwonić i podać, co kto by chciał zamówić, to by nie było trzeba długo czekac (Ci, co byli w Zwierzyńcu 2 lata temu, zrozumieją). Menu pizzerii w linku: https://www.facebook.com/pizzeriaimpresj...=1&theater Dzień II https://ridewithgps.com/routes/20112120 Trasa trochę krótsza, bo trzeba się zawinąć do domku. Z gastronomią może być gorzej, ale jakoś damy radę ![]() To co? Jedziemy? ![]()
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
07-04-2017, 22:59
(07-04-2017, 21:01)mariox napisał(a): Dzień IMariox o której godzinie ( w przybliżeniu ) masz zamiar wyruszyć ?
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
07-04-2017, 23:40
Wyjazd tradycyjnie o godzinie 9.00, ale spod kwwatery głównej, czyli z Podlesia Małego. Z Gilowa o 8.45. Możesz się ustawić na 18 km naszej trasy - będziemy jechali kilkaset metrów drogą na Przemyśl. Ale nie powiem Ci, o której godzinie tam będziemy... trasa nie jest mi całkowicie znana, więc może być trochę błądzenia, choć na zdjęciach satelitarnych ściezki istnieją
![]()
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
07-04-2017, 23:45
To ja podaję trasy rekreacyjne. Dojeżdżamy do Podlesia w piątek na wieczór lub w sobotę rano (to jeszcze do ustalenia, jak będzie znana liczba uczestników, ja chciałbym pojechać już w piątek na wieczór).
Sobota, 22 kwietnia, wyjazd g. 9 z Podlesia Małego. Podlesie Małe – Radecznica - Sąsiadka – Szperówka – Szczebrzeszyn – Topólcza – Lipowiec – Świniarki – Zaburze (tu chętni będą mogli trasę nieco wydłużyć) – Radecznica – Podlesie (65-80 km, zależnie od wybranej wersji). Przerwa na posiłek możliwa z Lipowcu (wizyta w winnicy i degustacja miejscowego, roztoczańskiego wina, cena ok. 20 zł) oraz w Kawęczynku. Trasa będzie przebiegała częściowo drogami polnymi, szlakami rowerowymi. W przypadku błota, nastąpi modyfikacja trasy (wtedy raczej 80 km, ale za to w większość szosami). Niedziela, 23 kwietnia, wyjazd g. 9 z Podlesia Małego. Podlesie Małe – Gilów – Goraj – Bononia - Abramów – Wola Radzięcka – Wola Kątecka – Dyle – Kajetanówka – Trzęsiny - Smoryń – Teodorówka – Hosznia Ordynacka – Podlesie Małe (ok. 60 km, większość trasy przebiega szosami, krótkie fragmenty polnymi drogami, szlakami rowerowymi, po drodze ognisko z kiełbaskami, możemy też pomyśleć o pizzy w Goraju, ale będziemy tam wcześnie). O ile dobrze pamiętam, wpisowe wynosi 15 zł, a nocleg w Podlesiu Małym w remizie 10 zł. Podobno są warunki na rozbicie namiotów. Zapraszam, proszę się zgłaszać do mnie, m.in. w celu omówienia dojazdu i powrotu. Piotrek |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości