Forum Rowerowy Lublin

Pełna wersja: Rower MTB
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Dzięki Paweł Smile

A link do allegro - hmmm czad! tylko nic nie rozumiem :mrgreen:
perceive napisał(a):A link do allegro - hmmm czad! tylko nic nie rozumiem

Wujek google napisał(a):Solidny, wytrzymały, taktyczne rowerowych, przeznaczony do użytkowania w ekstremalnych warunkach. Znajduje się na US Army używane armii i sił bezpieczeństwa z wielu krajów. Stopu Dyuralyuminivy 7005 został specjalnie zaprojektowany do tego celu. Taka mocna i sztywna rama jest używana tylko w tym rowerów modelu. Pokrycie składa się z pięciu warstw farby. Dziś jest najbardziej wiarygodnego modelu rowerów na świecie, potężny jak czołg, lekkie jak powietrze - Spadochroniarz ™ jest 24-rowerowych prędkości może załadować maksymalnie 230 kg ładunku. Duża pojemność, zwrotności i możliwości mniej niż 30 sekund, składany jest w małych rozmiarów są najważniejsze zalety. Łatwo być umieszczone w bagażniku samochodu lub mieszkania. Waga 12 kg. Wymiary po złożeniu 90 * 70 * 30 cm. Dostawa jest wliczona w koszt rowerów.
"potężny jak czołg, lekkie jak powietrze [...] może załadować maksymalnie 230 kg ładunku" :lol:
Ruscy sprzedają amerykańskie, wojskowe rowery :mrgreen:
Ach ta reklama. Od jakiegos czasu sie zastanawiam nad zakupem Paratroopera razem z kolega.
Pinky napisał(a):Ach ta reklama. Od jakiegos czasu sie zastanawiam nad zakupem Paratroopera razem z kolega.

test tego (albo jakiegoś podobnego) jest w BikeBoard 1/2010, o ile dobrze pamiętam.
jakby ktoś był zainteresowany, mogę zeskanować (jesli nie ma na stronie BB).

A ten sprzęt sprzedawany na rosyjskiej aukcji trochę jednak przekracza budżet kolegi Sylwii Wink
Dziękuję wszystkim za opinie i propozycje :-)
Budżet został zwiększony i koledzy wybrali Krossa Level A6 - kupują dwa identyczne
http://www.kross.pl/573-g517-k2181-leve ... brake.html
Ja mam takiego Kross (choć mój ma hample hydrauliczne) i jak narazie jestem z niego bardzo zadowolony. Jak by koledzy chcieli pojeździć przed zakupem to zapraszam na jazdy testowe Smile)
Na Rapackiego jest hurtownia bardzo dobre ceny maja na Krossa mniejsze niz katalogowe czy sklepowe!
Stron: 1 2 3 4