(20-02-2017, 18:10)Mariobiker napisał(a): [ -> ] (20-02-2017, 17:54)Noorbi napisał(a): [ -> ]Pewnie sobota. Mario masz transport na miejsce!!!
Bierz szoskę !!!
Jeśli można to przejechałbym się na jeden dzień.
Rozumiem, że na kołach w obie strony?
W moim przypadku na kołach... czterech w obie strony. Na miejscu na dwóch...MTB. Nie Mario.... Szkoda mi czarnulki na CZARNĄ PERŁĘ
(20-02-2017, 18:31)Noorbi napisał(a): [ -> ]Nie Mario.... Szkoda mi czarnulki na CZARNĄ PERŁĘ
Norbercik a kto mówi o zjeżdżaniu z asfaltu
Mario.... bluźnisz! Roztocze na szosie to jak lizanie lizaka przez papierek.... niesmaczne
(20-02-2017, 18:50)truskafka napisał(a): [ -> ]Mario.... bluźnisz!
Grzeczny to ja nigdy nie byłem
Pojechać na Roztocze na szosę to jak nie pojechać na Roztocze
Kilkukrotnie jeździłem na RW w opcji fullbike, w tym roku chciałbym to powtórzyć :shy:
Mario, możesz z grupą Piotrka pojechać. Na swoim rowerku powinieneś dać radę bez problemu, ale licz się z tym, że u Piotrka w grupie, jak zajdzie potrzeba to piachy Im niestraszne.
My to Panie eMTeBe pełną gębą będziemy uskuteczniać
.
Gocha, pojechać na Roztocze szoską na jeden dzień też można (co mieliśmy nawet okazję przynajmniej raz w ubiegłym roku uskutecznić), ale faktem jest, że na ten wyjątkowy Rajd najzwyczajniej w Świecie piłą do asfaltu jeździć nie przystoi...
(20-02-2017, 21:30)mariox napisał(a): [ -> ]Mario, możesz z grupą Piotrka pojechać. Na swoim rowerku powinieneś dać radę bez problemu, ale licz się z tym, że u Piotrka w grupie, jak zajdzie potrzeba to piachy Im niestraszne.
Mariox nie załapałeś
Mam zamiar odwiedzić Was w sobotę, jeść musicie
więc jest szansa, że choć na chwilę zawitacie w jakieś cywilizowane miejsce
Jadę, muszę zobaczyć jak Dziewczyny znaczki zbierają