Forum Rowerowy Lublin
Wyjazd na ławeczkę z RANCZA.Termin dwa dni 21/22 września - Wersja do druku

+- Forum Rowerowy Lublin (https://forum.rowerowylublin.org)
+-- Dział: Lublin jeździ! (https://forum.rowerowylublin.org/forum-67.html)
+--- Dział: Rekreacyjnie i turystycznie (https://forum.rowerowylublin.org/forum-3.html)
+---- Dział: Wycieczki kilkudniowe (https://forum.rowerowylublin.org/forum-10.html)
+---- Wątek: Wyjazd na ławeczkę z RANCZA.Termin dwa dni 21/22 września (/thread-6559.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Re: Wyjazd na ławeczkę z RANCZA.Termin dwa dni 21/22 września - JuraS - 09-10-2013

Marcinie i Krzychu, no to co z tą pizzą będzie ;-) .

Re: Wyjazd na ławeczkę z RANCZA.Termin dwa dni 21/22 września - Bart - 09-10-2013

Właśnie :!:

Mówcie nam koledzy sympatyczni jak na spowiedzi, będzie coś z tego :?: czy nie będzie Idea

Re: Wyjazd na ławeczkę z RANCZA.Termin dwa dni 21/22 września - Mariobiker - 09-10-2013

Bart napisał(a):Mówcie nam koledzy sympatyczni jak na spowiedzi, będzie coś z tego :?: czy nie będzie Idea
Bo razem z Bartem już myślimy nad wyborem sosu :-P

Re: Wyjazd na ławeczkę z RANCZA.Termin dwa dni 21/22 września - krzychu.c.m - 10-10-2013

Pizza jest dobra (nigdy nie było po niej żadnych sensacji) : :-P jakbyście wracali dajcie znać (ile osób chętnych) zajmę stoliki. Lokalizacja kunickiego 65 pt "Mariano Italiano" :-)
pozdrawiam Krzysiek

Re: Wyjazd na ławeczkę z RANCZA.Termin dwa dni 21/22 września - damian.s - 10-10-2013

Rozmawiałem dziś z Krzyśkiem, Mani chyba też rozmawiał :-) Propozycja jest taka: wracamy na spokojnie z wycieczki do domów, ogarniamy się i już bez rowerów udajemy się na pizzę - adres podał Krzysiek post wyżej. Dojazd - np. komunikacja miejska, wysiadamy na pierwszym przystanku za wiaduktem na Kunickiego i idziemy kawałek w stronę Abramowic. Wstępnie padła propozycja godziny ok. 18.30-19.00 - dokładną godzinę ustalimy pewnie w drodze powrotnej z wycieczki, jak już mniej więcej będziemy wiedzieli o której będziemy w Lublinie i wtedy skontaktujemy się z Krzyśkiem. Marcin rozmawiał chyba też o wersji pizza bezpośrednio w drodze powrotnej z wycieczki, bo pytał Krzyśka o możliwości parkingowe dla rowerów, ale wydaje mi się, że opcja "bezrowerowa" jest korzystniejsza :-) Ale jakby co, to oczywiście dostosuję się do większości :-)

Re: Wyjazd na ławeczkę z RANCZA.Termin dwa dni 21/22 września - JuraS - 10-10-2013

damian.s napisał(a):Marcin rozmawiał chyba też o wersji pizza bezpośrednio w drodze powrotnej z wycieczki, bo pytał Krzyśka o możliwości parkingowe dla rowerów, ale wydaje mi się, że opcja "bezrowerowa" jest korzystniejsza Ale jakby co, to oczywiście dostosuję się do większości
Chyba będziemy w sobotę głosować :roll: .Ja opowiadam się za opcją rowerową z uwagi na pracę ,od rana w niedzielę.Liczę na poparcie Mario ,który mieszka poza Lublinem.Także tego,rower można przewieżć trajtkiem :-P

Re: Wyjazd na ławeczkę z RANCZA.Termin dwa dni 21/22 września - damian.s - 10-10-2013

JuraS napisał(a):Chyba będziemy w sobotę głosować :roll:

Można tak zrobić :-)

JuraS napisał(a):rower można przewieżć trajtkiem :-P

To w ramach powrotu z ustawki innym środkiem transportu :-P Chętnie zobaczyłbym minę kierowcy, jakbyśmy tak np. w kilka osób zapakowali się z rowerami do trajtka :-)

Re: Wyjazd na ławeczkę z RANCZA.Termin dwa dni 21/22 września - Mariobiker - 10-10-2013

JuraS napisał(a):Także tego,rower można przewieżć trajtkiem :-P
Nie da rady ;-) mój rower boi się MPK :-P

Re: Wyjazd na ławeczkę z RANCZA.Termin dwa dni 21/22 września - mani_73 - 10-10-2013

No ja też słyszałem że Mani gadał z Krzyśkiem;-)Ponoć się dogadali także tego.Moja opcja też że bez row.zawsze można wracać na"czterech"po pizzy.Ale zgodzę się z większością przecież.Temat jest również dla 'ROZTOCZY"B-) i "BESKIDOWCÓW"zapraszamy gdyż mąki wystarczy dla wszystkich,a i PERŁY są zaraz na przeciw.Tyle z mojej strony na dziś;-)

Re: Wyjazd na ławeczkę z RANCZA.Termin dwa dni 21/22 września - JuraS - 10-10-2013

mariobiker napisał(a):Nie da rady mój rower boi się MPK
A kaganiec mu załóż i podaj melissę ;-) .