Dawid - witam ;) - Wersja do druku +- Forum Rowerowy Lublin (https://forum.rowerowylublin.org) +-- Dział: Hyde Park (https://forum.rowerowylublin.org/forum-71.html) +--- Dział: Jesteś nowy na forum? - Przywitaj się :) (https://forum.rowerowylublin.org/forum-36.html) +--- Wątek: Dawid - witam ;) (/thread-7035.html) |
Dawid - witam ;) - pawlaczyskis - 12-02-2014 Witam serdecznie Mam na imię Dawid (Sid, pawlaczyskis - tak wołają ), pochodzę z Niedrzwicy Dużej, a od jakiegoś czasu mieszkam na Czubach w Lublinie. Są tu na forum tacy, którzy pozytywną energią i miłością do roweru odgnietli na mnie dosyć duże piętno już za dzieciaka. Na rowerze śmigam od zawsze, ale tak poważniej to od początku sezonu 2013. Kupiłem sobie wtedy konkretniejszy, ale budżetowy, rower i pomału pomału zmieniam sobie w nim to i owo Staram się jeździć regularnie kilka razy w tygodniu + codzienne dojazdy do pracy. W tamtym roku przez kontuzje kolana zrobiłem tylko 2,5k km. W tym planuję 5k Jak zwykle robiąc coś zarażam wszystkich dookoła i wciągnąłem w rowery dwóch szwagrów, którym małym kosztem złożyłem pierwsze "prawdziwe" rowery. Oprócz pedałowania, strzelam wiatrem, wędkuję, biegam taktycznie z Kraśnicką 24ką, udzielam się wokalnie w zespole i pracuję zawodowo jako handlowiec. Większość mojego dotychczasowego życia przetańczyłem w zespole, więc nogi i płuca mam nie do zajechania Muszą sobie tylko przypomnieć co to ciężka praca i stąd pojawił się pomysł, żeby może po odpowiednim przygotowaniu gdzieś ambitniej się pościgać RL mam nadzieję, że pomoże mi w treningach, pozwoli poznać nowych ludzi i zmotywuje do startów w maratonach Przepraszam za scenerię, ale to najaktualniejsza fotka po zmianie amorka A tu trochę starsza, styczniowa PS. Jestem administratorem kilku regionalnych forów internetowych wiec gdyby była potrzebna jakaś pomoc - służę! Pozdrawiam! Re: Dawid - witam ;) - Jakub.P - 12-02-2014 Jakub P. wita Coś dużo tych bikerów się z Czubów zrobiło i z Niedrzwicy Nie Mario? Re: Dawid - witam ;) - Iron79 - 12-02-2014 Cześć Dawid , fajny wstęp i Kands na Foxie - rzadki widok , ale wizualnie fajny sprzęt :-D , widać że mocno dofinansowany Co do maratonów to chętnych napewno znajdziesz, może nie wszyscy walczą o podium, ale i tak zabawa jest przednia :-P Re: Dawid - witam ;) - rafal - 12-02-2014 Witam kolegę z endo :-) Re: Dawid - witam ;) - KermitOZ - 12-02-2014 pawlaczyskis napisał(a):(Sid, pawlaczyskis - tak wołają )Że też komuś chce się wołać"pawlaczyskis", długie pawlaczyskis napisał(a):pojawił się pomysł, żeby może po odpowiednim przygotowaniu gdzieś ambitniej się pościgaćPomysł dobry, może się wciągniesz Będą trzy Mazovie w okolicy (Puławy, Nałęczów, Kazimierz), dwa Kresowe (Chełm, Siennica Różana), lubelski maraton MTB, wyscig na Globusie, Eliminator na Starym Mieście i oczywiście wyścigi w puławskim lasku, wszyscy chętni będą mieli okazję się sprawdzić bez konieczności jechania gdzieś daleko Także tego, Witaj Re: Dawid - witam ;) - pawlaczyskis - 12-02-2014 No własnie na radiu czy w ferworze walki często pawlaczyskis było za długo i stąd wywoływać zaczęli mnie po starej szkolnej ksywie - Sid Przestudiowałem już trochę grafik, ale widzę, że niezbyt dokładnie Dzięki za podrzucenie paru dodatkowych imprez! Kilka oczywiście koliduje z moim letnim rozkładem, ale na część na bank się wybiorę @Iron79 - koła i rama się z Kands'a ostały Może i ją bym zmienił, ale na razie jeździ mi się na niej dosyć wygodnie @rafal - miło poznać też na forum mam nadzieję, że będzie okazja razem pojeździć i pobiegać, bo po profilu widzę, że ciśniesz, a zdrowa rywalizacja mocno mnie nakręca do przeskakiwania poprzeczek! Re: Dawid - witam ;) - Mariobiker - 12-02-2014 Witaj Dawid :-) Jakub.P napisał(a):Coś dużo tych bikerów się z Czubów zrobiło i z Niedrzwicy Nie MarioZ Niedrzwicy jak na razie aż ;-) trzech :mrgreen: ( pawlaczyskis, Paweł i ja ) Re: Dawid - witam ;) - Picia78 - 12-02-2014 Powitać kolejnego pozytywnie zakręconego forumowicza i do zobaczenia na trasie Re: Dawid - witam ;) - Yanq - 13-02-2014 Witaj! PS.Coraz mocniejsi widzę dołączają :-D Re: Dawid - witam ;) - pawlaczyskis - 13-02-2014 @Yanq - Witaj! Ja razie nie mam pojęcia na ile mnie stać na tle innych. Jedynym wyznacznikiem są kilometry i czas, ale to zbyt mało danych przy lawinie zmiennych Pożyjemy - zobaczymy |