(25-03-2019, 21:14)Piotr Owczarz napisał(a): To mam nadzieję że "trochę" będzie "trochę":-) wcześniej tak żeby w kwietniu na spokojnie można objechać :-)Piotrze, ostateczne trasy zostaną podane do wiadomości uczestników zgodnie z zapisami regulaminu - wszystko jest tam dokładnie opisane niemalże co do dnia. My też sprawdzamy te trasy, ale raczej nie podamy ostatecznej wersji w kwietniu, bo do końca maja może się jeszcze coś pozmieniać - cierpliwości
(25-03-2019, 22:00)damian.s napisał(a):(25-03-2019, 21:14)Piotr Owczarz napisał(a): To mam nadzieję że "trochę" będzie "trochę":-) wcześniej tak żeby w kwietniu na spokojnie można objechać :-)Piotrze, ostateczne trasy zostaną podane do wiadomości uczestników zgodnie z zapisami regulaminu - wszystko jest tam dokładnie opisane niemalże co do dnia. My też sprawdzamy te trasy, ale raczej nie podamy ostatecznej wersji w kwietniu, bo do końca maja może się jeszcze coś pozmieniać - cierpliwości
(25-03-2019, 22:24)Piotr Owczarz napisał(a): to raczej nie "do końca maja" tylko zgodnie z IV.4 do połowy maja (17 maja)Oczywiście masz rację - to oczywiście z mojej strony takie luźne sformułowanie - stąd też był emotikon z przymróżeniem oka. Co do wcześniejszej publikacji to nie możemy tu zbyt wiele obiecać - my też czekamy z publikacją ostatecznej wersji jak najdłużej, żeby mieć pewność, czy gdzieś coś się jeszcze nie zmieniło. Potem trzeba jeszcze przygotować pliki graficzne (zakładamy, że nie każdy korzysta z nawigacji GPS i wystarczy mu plik gpx), a to wszystko trochę trwa, stąd takie terminy.
(25-03-2019, 22:39)damian.s napisał(a):(25-03-2019, 22:24)Piotr Owczarz napisał(a): to raczej nie "do końca maja" tylko zgodnie z IV.4 do połowy maja (17 maja)Oczywiście masz rację - to oczywiście z mojej strony takie luźne sformułowanie - stąd też był emotikon z przymróżeniem oka. Co do wcześniejszej publikacji to nie możemy tu zbyt wiele obiecać - my też czekamy z publikacją ostatecznej wersji jak najdłużej, żeby mieć pewność, czy gdzieś coś się jeszcze nie zmieniło. Potem trzeba jeszcze przygotować pliki graficzne (zakładamy, że nie każdy korzysta z nawigacji GPS i wystarczy mu plik gpx), a to wszystko trochę trwa, stąd takie terminy.
(16-04-2019, 20:40)Noorbi napisał(a): Podobnie jak w zeszłym roku. Do startu każdy podejdzie w wybranym przez siebie momencie. I tak jak w ubiegłym roku start grupami max 15 osób.