(13-09-2019, 20:03)Jurek S napisał(a): To pierwsze takie wydarzenie w naszym mieście - połączenie rajdu rowerowego z możliwością wsparcia podopiecznych Hospicjum Dobrego Samarytanina.Chyba nie do końca pierwsze, przynajmniej jeśli chodzi o cel - rok temu RL brał udział w podobnej akcji, z tym że dla innego hospicjum.
(13-09-2019, 22:57)damian.s napisał(a):Jak to mówi nasz kolega Mariobiker: szach mat.(13-09-2019, 20:03)Jurek S napisał(a): To pierwsze takie wydarzenie w naszym mieście - połączenie rajdu rowerowego z możliwością wsparcia podopiecznych Hospicjum Dobrego Samarytanina.Chyba nie do końca pierwsze, przynajmniej jeśli chodzi o cel - rok temu RL brał udział w podobnej akcji, z tym że dla innego hospicjum.
(14-09-2019, 00:27)Rado napisał(a): Jak to mówi nasz kolega Mariobiker: szach mat.A czy to chodzi o to, żeby się matować? Nie czuję się ani zaszachowany, ani zamatowany. Może lepiej by było gdybyście napisali, że się wybieracie. Ale oczywiście nie wybierzecie się. Dlaczego? Sami sobie odpowiedzcie.
(17-09-2019, 09:14)Bart napisał(a): A może jednak chciał dokuczyćBart, kogo jak kogo, ale Ciebie o takie pomówienia to bym nie posądzał. To jednak pokazuje jak ciągle doszukujecie się drugiego dna. A prawda jest taka, że kompletnie nie pamiętałem, że takie wydarzenie miało miejsce. Tym bardziej, że nie działo się to w Lublinie. Poprosiłem Damiana, żeby mi przesłał link i dopiero wtedy sobie o tym przypomniałem.