macrainbow napisał(a):ale przezywacie nie bylo was to nie gadajcie, zawody było przyspieszone bo nadcigaly nowe chmury i nikt nie chcial czekac do 16, bo nie wiadomo jaka by byla pogoda.
Będę gadał bo byłem. Byłem na finałach według programu który ułożyli organizatorzy a potem się go sami nie trzymali.
Po 16 pogoda była świetna, jakby organizatorzy mieli odrobinę oleju w głowie to by wypuścili zawodników na hopy już poza konkurencją żeby coś się działo, a nie cichcem zawinęli imprezę. Takich rzeczy się zwyczajnie nie robi bo to objaw braku profesjonalizmu.
W sumie to nie moja sprawa, to entuzjaści tego sportu sami sobie strzelają samobója. Jak się robi takie cyrki to potem nie ma co lamentować, że "publika nie dopisuje". O braku reklamy już nie wspomnę.
"Największe zawody w polsce"? Dobre sobie...
edyta: Aha, żeby nie było że tylko krytykuję - tor jak mówiłem świetny a zawodnicy prezentowali naprawdę wysoki poziom (załapałem się na końcówkę best trick'a). Mi jest nawet przykro, że organizacja była taka do dupy (tu wliczam też reklamę, właściwie jej brak), bo szkoda żeby taki dobry tor się marnował.
BTW: czy to prawda, że termin też był źle dobrany bo większość czołówki była gdzieś na innych zawodach?