Strony (3):    1 2 3   
Zwirek   10-05-2011, 22:50
Dobra dobra, nie ma ściemniania, jak to mi raz napisał jeden kolega z forum - "u nas na treningach to często tempo jest mniejsze niż na lajtowych ustawkach z Jurkiem" :mrgreen:
Także bez krępowania!! ;-)
Btw. Twoja Holenderka naprawdę rządzi

[Obrazek: u4694y2012v3.gif]
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu.."
Motyl   11-05-2011, 09:01
Ok. To może i ja się przywitam żeby nie było.
Magda jestem miło mi, z podkarpacia. W lublinie studiuje - psychologie Smile
Miałam przyjemność już uczestniczyć w paru wycieczkach Rowerowego Lublina , na które zabrała mnie siostra, co bardzo miło wspominam (tak, tak - Monika to moja rodzona siostra !!). Narazie nie mam tu swojego roweru, gdyż nie pozwalają mi na to warunki mieszkalne, ale powoli przekonuję się że sufit dla roweru będzie jak złoto Smile Tak wie mam nadzieję że do zobaczenia na rowerowych szlakach Smile

-----> już mnie tu nie ma !!!!! jak mi karzą tak zrobie - nowy wątek Smile

' Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem...'
Arkus   11-05-2011, 09:10
Zwirek napisał(a):Dobra dobra, nie ma ściemniania, jak to mi raz napisał jeden kolega z forum - "u nas na treningach to często tempo jest mniejsze niż na lajtowych ustawkach z Jurkiem" :mrgreen:
Także bez krępowania!! ;-)
Btw. Twoja Holenderka naprawdę rządzi
Arkus napisał(a):bo tutaj pomoże chyba tylko przedefiniowanie słowa rekreacyjny :-P

- wycieczka rekreacyjna - amatorski wyjazd rowerowy w celu podziwiania widoków z prędkościami 20-35 km /h
- lajtowy trening - to samo olewając widoki :lol:
koniec offa
Witam koleżankę od tych pięknych kątów ramy i innych smukłości :lol:

BIG WARP - 2012
Sport Tracker
Endomondo
Rado   11-05-2011, 09:10
Witaj Magdo. W tym wątku witamy Anetę vel FITfreak :-)
Lepiej by było byś utworzyła swój odrębny nowy temat - wtedy każdy będzie mógł się z Tobą przywitać :-)

[Obrazek: button-127-brown.png]
Żadne słowa nie zastąpią czynów...
qavtan   11-05-2011, 15:41
Jeśli dzień wypełniasz zawodowo, to może w nocy?
Nocne patrole to bardzo dobra alternatywa dla dziennych ustawek. Tym bardziej, że jest już ciepło.
Wszystkim, którzy nie jeździli jeszcze po 22 polecam, jest to zupełnie inna jazda.
(Tylko w gronie zaufanych oczywiście:])
FITfreak   11-05-2011, 16:38
Tylko w gronie zaufanych - czy to znaczy, że ja należę do takiego grona? ;-)
Często wracam rowerem ok 21 i racja - gdy jest pusto, jeździ się przyjemnie.
qavtan   11-05-2011, 17:06
Pusto to nie wszystko, gdy zaczną migać światła, gdy powietrze ma zupełnie inny 'smak'.
Mnie osobiście w jeździe w nocy dochodzi sił dodatkowych.
Coolman   11-05-2011, 19:10
Teraz noce nie są jeszcze takie ciepłe ja jak po 24 z pracy rowerem wracam to wolę czapkę założyć bo uszy moment przewiewa zimnem i usnąć nie idzie po takiej jeździe
KermitOZ   11-05-2011, 20:19
Witam

Nieraz widziałem Twój rower pod jedną z lubelskich siłowni, ale nigdy się nie natknąłem na Ciebie żeby zrobić fotkę Smile Na szczęście MindEx mnie wyręczył i kto śledzi Lublin Cycle Chic pewnie już Cię skojarzył Smile W galerii Josepha też jest jedno bardzo fajne foto z Pikniku i dołożę wszelkich starań, żeby kiedyś znalazło się na blogu ;-)

pOZBig Grinrower
Grzesiek

GrzegorzMazur.pl
Go hard or die hard!
FITfreak   11-05-2011, 22:59
Witam współtwórcę mojego ulubionego bloga ;-)
Wszystko się zgadza Smile
Pozdrawiam!
Strony (3):    1 2 3   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Made with by Curves UI.