Strony (3): 1 2 3   
FITfreak   10-05-2011, 13:26
Mam na imię Aneta i po Europejskim Pikniku Rowerowym mam wielką ochotę dołączyć do grona forumowiczów RL. Hm...coś o sobie? Rowerem jeżdżę codziennie do pracy. Głównie w stylu cycle chic Smile Jednak chciałabym kiedyś wziąć udział w ustawce. Jeżeli chodzi o kondycję, to posiadam - jak mi się wydaje - dość dobrą. Jestem instruktorką sportu fitness (na treningi w różne części miasta dojeżdżam oczywiście rowerem). Dlatego pomyślałam, że mogłabym wypróbować swoich sił - kiedyś - w "babskiej ustawce" turystyczno - rekreacyjnej. Oprócz roweru holenderskiego (old dutch classic) mam rower "górski", który chyba mógłby się nadawać do tego typu wypraw. W ciągu roku mam po pracy treningi i stąd brak możliwości udziału - nad czym ubolewam - w MK. Jednak wakacje to sezon martwy w klubach fitness. I to - mam nadzieję - pozwoli mi na zintegrowanie się z Wami, rowerzystami. Dodam jeszcze, że piszę również w imieniu koleżanki, z którą ewentualnie pojawiałabym się na różnego rodzaju lajtowych rowerowych "imprezach".
Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia! Smile
Aga84   10-05-2011, 13:32
Witam i zapraszam na ustawki ;-)
PrażonyRabarbar   10-05-2011, 13:41
FITfreak napisał(a):Dodam jeszcze, że piszę również w imieniu koleżanki, z którą ewentualnie pojawiałabym się na różnego rodzaju lajtowych rowerowych "imprezach".
Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia! Smile

Cześć.
Witamy w gronie RL.
Jeśli chodzi o ustawki to jutro będzie babski KFIAT , więc śmiało wraz z koleżanką przyjeżdżajcie.

§1 pkt2 Regulamin odnosi się do każdego Użytkownika Forum (w tym Członków Stowarzyszenia „Rowerowy Lublin”). 100% ściemy
FITfreak   10-05-2011, 13:58
Gdybym nie miała treningu, to na pewno jutro pojawiłybyśmy się. Dzięki! Jestem jednak zmuszona poczekać do wakacji. No i oby to nie był poniedziałek i środa.
Rado   10-05-2011, 14:59
Cześć! Lepiej już trafić nie mogłaś niż na nasze forum :-) Dobra zabawa gwarantowana ! :-)

[Obrazek: button-127-brown.png]
Żadne słowa nie zastąpią czynów...
michalbrodowski   10-05-2011, 18:26
Witamy serdecznie na forum!
Szkoda że dopiero w wakacje będziesz mogła uczestniczyć w ustawkach... Nie wiesz ile tracisz!
W wakacje w takim razie ogłaszamy zakaz ustawek w poniedziałki i środy Wink

Do zobaczenia na trasie!

Wszystkich nas w końcu wytępi forumowe gestapo...
niunia2101   10-05-2011, 19:26
FITfreak napisał(a):Dodam jeszcze, że piszę również w imieniu koleżanki, z którą ewentualnie pojawiałabym się na różnego rodzaju lajtowych rowerowych "imprezach".

Zapraszam na ustawki Jurka S. zupełny lajt.

Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
FITfreak   10-05-2011, 22:14
Ale u Was fajnie! Dzięki za miłe przyjęcie Smile Bardzo żałuję, że dopiero w wakacje znajdę czas na ustawki. No chyba, że w weekendy też się one odbywają, to do wakacji nie musiałabym czekać. Jestem 913 zarejestrowanym użytkownikiem i mam nadzieję, że ten nr nie przyniesie mi pecha w postaci niemożności wzięcia udziału choćby w jednej ;> A wiadomo liczę na wiele fajnych przejażdżek z Wami Smile
Zwirek   10-05-2011, 22:16
Ale my w weekendy jak najbardziej, wpadaj na ustawki z działu "sportowe" bo tam jakoś mało kobitek się pojawia :-P

[Obrazek: u4694y2012v3.gif]
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu.."
FITfreak   10-05-2011, 22:45
Może jednak zacznę od tych lajtowych ustawek ;-) Trochę ciężko przesiąść się ze stylowej holenderki na sportowy rower. Ale spoko. Może kiedyś, jak się wciągnę :-) W końcu mam duszę sportowca :-P
Strony (3): 1 2 3   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
Made with by Curves UI.