Mam na imię Aneta i po Europejskim Pikniku Rowerowym mam wielką ochotę dołączyć do grona forumowiczów RL. Hm...coś o sobie? Rowerem jeżdżę codziennie do pracy. Głównie w stylu cycle chic
Jednak chciałabym kiedyś wziąć udział w ustawce. Jeżeli chodzi o kondycję, to posiadam - jak mi się wydaje - dość dobrą. Jestem instruktorką sportu fitness (na treningi w różne części miasta dojeżdżam oczywiście rowerem). Dlatego pomyślałam, że mogłabym wypróbować swoich sił - kiedyś - w "babskiej ustawce" turystyczno - rekreacyjnej. Oprócz roweru holenderskiego (old dutch classic) mam rower "górski", który chyba mógłby się nadawać do tego typu wypraw. W ciągu roku mam po pracy treningi i stąd brak możliwości udziału - nad czym ubolewam - w MK. Jednak wakacje to sezon martwy w klubach fitness. I to - mam nadzieję - pozwoli mi na zintegrowanie się z Wami, rowerzystami. Dodam jeszcze, że piszę również w imieniu koleżanki, z którą ewentualnie pojawiałabym się na różnego rodzaju lajtowych rowerowych "imprezach".
Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia!