JUSTi napisał(a):"Tak właśnie Jurek prowadzi ustawki! Nie patrzy, nie czeka, napiernicza ile się da!"
No... nie do końca... jednak czasem zaczeka .
Wbijaj się, na pewno Cię samej nie zostawimy wilkom na pożarcie . Zresztą... gdzie tu teraz wilki...
Witamy i zapraszamy
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
Ale straszycie, a nowi słuchają
Justyna dawała jakoś radę to i JUSTi_na sobie poradzi.
Jak by nie to, że błotko miało być przedwczoraj to też by Justyna pojechała
Najwyżej Jurka 3-4 razy by się upomniało i było by ok (żarcik)
EDIT:
Monika, ja to bym nazwał turystyką krajoznawczą
Cześć .Od kilku ładnych lat rower to moja pasja;ale nie jedyna.W poszukiwaniu fajnych tras i szlaków postanowiłem dołączyć na forum.Znam trochę fajnych zakątków ale jest jeszcze tyle do odkrycia ;dlatego liczę na Waszą inwencję twórczą.Jako że każdy weekend spędzam na rowerze,więc będę zachwycony jak będziecie mięli fajne traski do rozpracowania. Pozdrawiam wszystkich
Proszę bardzo.Mam zamiar wyruszyć w kilka miejsc. 1)LUBLIN-KAZIMIERZ PUŁAWY-JANOWIEC.2)LUBLIN-KAZIMIERZ-JÓZEFÓW N WISŁĄ 3)LUBLIN -WOLA UHRUSKA 4LUBLIN-KAZIMIERZ-KRASNIK-ZWIERZYNIEC( na 2 dni) - tak w telegraficznym skrócie.W tym sezonie zamierzam tam pojechać.Czy są chętni?????
Łał , to mi się podoba.
-ale to dział do przywitania się tylko ( i tak pewnie te posty skasują)
-chętni ???- porozglądaj się na forum, poczytaj , pojedź z innymi , zgłoś inwencję twórczą do odpowiedniego działu , ustal czy asfaltem , czy terenem, jaką średnią przewidujesz itd.
-resztę zostawiam adminom