Strony (2): 1 2   
mraugorzata   07-08-2012, 13:25
Z tej strony Gośka- jeszcze przez rok studentka Wink
Gdybym powiedziała, że lubię jeździć na rowerze od dziecka to bym skłamała Big Grin Bo tak naprawdę to zrozumiałam jaka to frajda 3 lata temu Wink Od tamtego czasu jak tylko temperatura na wiosnę przekracza 10 stopni to zaczynam sezon na dwa kółka i kończę jak jesienią robi się własnie ponownie te 10 stopni Big Grin

Mam nadzieję, że w tak doborowym towarzystwie poznam wiele ciekawych tras rowerowych Wink Interesują mnie głównie te zaczynające się po zachodniej stronie Lublina, bo mieszkam na Czubach, aczkolwiek moim marzeniem od 2 lat jest w końcu wybrać się na rowerach do Kozłówki Wink
radzik   07-08-2012, 13:28
radzik wita Wink
Jakub.P   07-08-2012, 13:47
Jakub P. wita Smile

Jakub.P
Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wybitnym sportowcem. - Marco Pantani
KermitOZ   07-08-2012, 13:50
Grzesio wita Wink

GrzegorzMazur.pl
Go hard or die hard!
KrzysiekP   07-08-2012, 14:33
Witamy

"Czy posiadanie całej wiedzy świata,najlepszych trenerów i sprzętu zapewni ci złoty medal ?
Nie ,ale brak tych rzeczy może być powodem dla którego złotego medalu nie zdobędziesz"
Chris Carmichael
Jurek S   07-08-2012, 15:28
mraugorzata napisał(a):(...)Interesują mnie głównie te zaczynające się po zachodniej stronie Lublina, bo mieszkam na Czubach, aczkolwiek moim marzeniem od 2 lat jest w końcu wybrać się na rowerach do Kozłówki Wink

No to marzenia do spełnienia :-D
Witaj

Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
mblbn   07-08-2012, 17:27
Witam, dawaj znać w razie wycieczki do Kozłówki bo też bym się wybrał ;-)
mraugorzata   07-08-2012, 19:15
Ja do tej Kozłówki to najwcześniej chyba 27 sierpnia, bo w czwartek jadę się pobujać na Suwalszczyźnie Wink Mam zamiar cyknąć parę fotek dookoła Wigier i wstawić do działu ze szlakami rowerowymi w Polsce Wink

Ale ostrzegam że tempo wybitnie spacerowe :lol:

Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
radzik   07-08-2012, 19:18
mraugorzata napisał(a):Ale ostrzegam że tempo wybitnie spacerowe :lol:

w końcu ktoś, z kim mogę pojeździć
mraugorzata   07-08-2012, 19:51
Ekhm, wdarł się chochlik Smile Z Płociczna pod Augustowem wracam chyba 18 sierpnia, więc między 20 a 23 można coś kombinować, bo potem 25 kuzyn się chajta na drugim końcu Polski i trzeba być Big Grin

Na pewno będę dawać jakieś info, bo sama sie nie wybiorę a towarzystwo ze studiów jest niejeżdżące Wink

Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
Strony (2): 1 2   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
Made with by Curves UI.