mraugorzata napisał(a):Tak wstępnie to Wojtek (mój brat) coś tam gada, że by z nami pojechał. Co prawda na razie nie ma roweru :mrgreen: ale podejmuje zintensyfikowane wysiłki nad jego zakupem :-> i deklaruje, że do maja coś mieć powinien :-P
Jurek S napisał(a):Tylko niech nie zapomina o zintensyfikowanych wysiłkach w celu uzyskania kondycji do rekreacyjnej przejezdności. :-P
KermitOZ napisał(a):Jakie tępo?"rekreacja light" ;-)
renania napisał(a):liczyłam na miesięczną niekończącą się imprezę przy ogniskuZastanawiam się jak do Was dołączyć chociaż na sobotę i niedzielę ;-)
p.s. mimo poprawki nadal się wybieram
mani_73 napisał(a):Też się chętnie zapiszę do wesołej gromadkiMyślałem, że Ty Marcinie masz miejsce nawet bez zapisu :mrgreen:
mariobiker napisał(a):Na Żubra trzeba było się zapisać.Jak pojadą smakosze,a pojadą na pewno,mogło by zbraknąć :-Pmani_73 napisał(a):Też się chętnie zapiszę do wesołej gromadkiMyślałem, że Ty Marcinie masz miejsce nawet bez zapisu :mrgreen:
mani_73 napisał(a):Na Żubra trzeba było się zapisać.Jak pojadą smakosze,a pojadą na pewno,mogło by zbraknąć :-PO tym nie pomyślałem kolego Marcinie :mrgreen: wszak głupio by było odwiedzić "Krainę Żubra" i nie spróbować lokalnego izotonika :-P