slonko_k napisał(a):Ciekawe, czym zaskoczy nas paparazzi wyjazdu, czyli YanqYanq był nie tylko paparatzzi wyjazdu,ale również pięknie śpiewał,przebijając chyba nawet ArtiArta i Rado ;-) .
Noorbi napisał(a):ArtiArt napisał/a:Może w Mariano Italiano :?: :mrgreen: .
A może by tak gdzieś za jakiś miesiąc spotkać się całą ekipą na mieście i powspominać (uzupełnić luki w pamięci) chwile wspólnie spędzone .
Dobry pomysł nie jest zły...
Jurek S napisał(a):Ale z tego co widziałem to był tylko jeden filmik.To coś Jurku słabo patrzyłeś - ja tam filmików widziałem o wiele, wiele więcej - z pierwszego dnia chyba z 15 :-) Na razie przejrzałem bardzo pobieżnie galerię Janka, wieczorem obejrzę sobie ze szczegółami - przy żubrze :-P
damian.s napisał(a):Już wszystko jasne. Jest OK :-DJurek S napisał(a):Ale z tego co widziałem to był tylko jeden filmik.To coś Jurku słabo patrzyłeś - ja tam filmików widziałem o wiele, wiele więcej - z pierwszego dnia chyba z 15 :-) Na razie przejrzałem bardzo pobieżnie galerię Janka, wieczorem obejrzę sobie ze szczegółami - przy żubrze :-P
damian.s napisał(a):Na razie przejrzałem bardzo pobieżnie galerię Janka, wieczorem obejrzę sobie ze szczegółami - przy żubrzeJanek poszalał :mrgreen: ale to bardzo dobrze. Fotek nigdy za dużo. Fajnie się ogląda przy obiedzie ;-)