msz napisał(a):Żałuję, że nie mam licznika... ale Jurek "natykał" się na Was z 35km/h :-P
msz napisał(a):Znając determinacje Tych panów, to obawiam się, iż pozostaje Wam tylko doklejenie sobie wąsów :lol:
Wawerka napisał(a):następnym razem umówimy się w Jeszcze Tajniejszym MiejscuWłaśnie, właśnie ;-) , coś trzeba wykombinować bo tak dalej być nie może, wiadomo, ja muszę i chcę z Wami jeździć chociażby ze względów samego bezpieczeństwa, to jest nie do pomyślenia żeby gromadka kobitek sama toczyła się przez ciemności i zawsze zabezpieczenie "tyłów" musi być, bez dyskusji, ale Jurek, Krzysiek???..., przecież ja sam doskonale wystarczę ;-)
Wawerka napisał(a):następnym razem umówimy się w Jeszcze Tajniejszym MiejscuPomyślimy nad tym Tajniejszym Miejscem nie możemy przecież od razu tak pesymistować ;-)
Bart napisał(a):chcę z Wami jeździć chociażby ze względów samego bezpieczeństwa, to jest nie do pomyślenia żeby gromadka kobitek sama toczyła się przez ciemności i zawsze zabezpieczenie "tyłów" musi być, bez dyskusji,Nie po to Wawerka biega na karate, Karola śmiga na boks, Perceive na judo, Lee-Fi na zapasy a Monika na kick boxing, żeby nie dać sobie rady z jakimiś wyrostakami szukającymi guza :mrgreen: Niech już będzie spokojna Wasza rozczochrana Panowie My sobie krzywdy nie damy zrobić :-D