Witam moja propozycja na powrót ok 120-130km
Ze zwierzyńca proponował bym wyjazd na Sochy Szozdy później starą drogą na Tereszpol później przez stary most i droga przez pola na wzgórze Polak cofnąć się w stronę Zwierzyńca i starą drogą dojechać do Lipowca gdzie są fajne wąwozy (ale tam jeździłem z 10 -15 lat temu tak więc nie wiem czy ciągle jest tam tak fajnie) później powrót do Panasówki i powrót albo przez Tereszpol Bukownicę albo Panasówka Hedwiżyn. Z Hedwiżyna można wybrać się na Dyle Wolę Kątecką Rzeczyce Sokołówka (przez pola) do Frampola a dalej na Lublin w Wysokim na Stara Wieś Bychawę Lublin.
No i oczywiście w każdym momencie można odbić gdzieś w bok do lasu a lasy są w okolicach Biłgoraja wręcz stworzone pod rower piachy błota troszkę ubitych dróg trawiastych płytkie wąwozy skarpy i wszystko co można sobie wymarzyć
No teraz pozostaje nam tylko ustalić termin. Mi weekendy pasują tylko muszę dwa ygodnnie wcześniej znać termin

Pozdrawiam Marcin
Ps. Koło zwierzyńca jest mała winnica przy polu namiotowy z cenami bardzo ale to bardzo przystępnymi

muszę tylko od kumpla wsiąść namiary
Pozdrawiam
Ps2.
Link do trasy
Zwierzyniec - Lublin W okolicach tereszpola trasa uproszczona bo niewiem jak na tej stronie poprowadzić trase po polnych ścierzkach - miedzach
Pozdrawiam
Ps3.
Fotka ze starego mostu
Stary most
Pozdrawiam