Witaj Sid ;-) .Gdzieś tu na Czubach się mijamy.Plany masz ambitne,sportowe.To dobrze,walcz chłopaku,walcz :-> .A czasem, dla relaksu,zapraszamy Cię na wyjazdy turystyczne i długodystansowo-rekreacyjne ;-) .
Cześć
Widzę, że w tym roku nie tylko ja zaczynam starty w maratonach.
Tylko uważaj bo tu się koksy kryją i nic się nie przyznają,a w sezonie dadzą na pewno po bandzie 8-)
@JuraS - jest szansa, że się mijamy A co do planów - poprzeczki trzeba stawiać sobie wysoko Tym bardziej, że warunki są teoretycznie Rekreacja i turystyka - jak najbardziej! Nie zawsze trzeba cisnąć do odcięcia
@Danielw78 - ja jestem przekonany, że cienka ninja na razie ze mnie i że jest nad czym pracować Damy radę!
Nie rodzisz się najlepszym. Najlepszym się stajesz!
Marne szanse ASG raczej wykorzystuję jako narzędzie treningowe, ale w temacie i środowisku siedzę dosyć mocno W woli wyjaśnienia - częściej latam śmigłem z 25BKP niż biegam po sztucznie stworzonym torze odradzając się co 10 minut Na symulacjach mam jedno "życie" i nie trwają jak strzelanki 3h, a 24/48h Poza tym komercja - bllleee
Rado napisał(a):Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin nowy forumowiczu :-) . Jak najmniej kapci, dzwonów, wiatru tylko w plecy i aby noga dobrze zapodawała :-)
Przyłączam się do życzeń Radka :-)
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell