Strony (3): 1 2 3   
pawlaczyskis   12-02-2014, 11:23
Witam serdecznie Wink Mam na imię Dawid (Sid, pawlaczyskis - tak wołają Wink ), pochodzę z Niedrzwicy Dużej, a od jakiegoś czasu mieszkam na Czubach w Lublinie. Są tu na forum tacy, którzy pozytywną energią i miłością do roweru odgnietli na mnie dosyć duże piętno już za dzieciaka. Na rowerze śmigam od zawsze, ale tak poważniej to od początku sezonu 2013. Kupiłem sobie wtedy konkretniejszy, ale budżetowy, rower i pomału pomału zmieniam sobie w nim to i owo Wink Staram się jeździć regularnie kilka razy w tygodniu + codzienne dojazdy do pracy. W tamtym roku przez kontuzje kolana zrobiłem tylko 2,5k km. W tym planuję 5k Wink Jak zwykle robiąc coś zarażam wszystkich dookoła i wciągnąłem w rowery dwóch szwagrów, którym małym kosztem złożyłem pierwsze "prawdziwe" rowery. Oprócz pedałowania, strzelam wiatrem, wędkuję, biegam taktycznie z Kraśnicką 24ką, udzielam się wokalnie w zespole i pracuję zawodowo jako handlowiec. Większość mojego dotychczasowego życia przetańczyłem w zespole, więc nogi i płuca mam nie do zajechania Smile Muszą sobie tylko przypomnieć co to ciężka praca i stąd pojawił się pomysł, żeby może po odpowiednim przygotowaniu gdzieś ambitniej się pościgać Wink RL mam nadzieję, że pomoże mi w treningach, pozwoli poznać nowych ludzi i zmotywuje do startów w maratonach Wink

Przepraszam za scenerię, ale to najaktualniejsza fotka po zmianie amorka Wink
[Obrazek: KANDS_ENERGY1300_MOD_Pawlaczyskis_2014_001.jpg]

A tu trochę starsza, styczniowa Big Grin
[Obrazek: ngec6h.jpg]

PS. Jestem administratorem kilku regionalnych forów internetowych wiec gdyby była potrzebna jakaś pomoc - służę! Pozdrawiam! Wink

Nie rodzisz się najlepszym. Najlepszym się stajesz!
Jakub.P   12-02-2014, 11:30
Jakub P. wita Smile Coś dużo tych bikerów się z Czubów zrobiło i z Niedrzwicy Smile Nie Mario?

Jakub.P
Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wybitnym sportowcem. - Marco Pantani
Iron79   12-02-2014, 11:40
Cześć Dawid , fajny wstęp i Kands na Foxie - rzadki widok , ale wizualnie fajny sprzęt :-D , widać że mocno dofinansowany
Co do maratonów to chętnych napewno znajdziesz, może nie wszyscy walczą o podium, ale i tak zabawa jest przednia :-P
rafal   12-02-2014, 12:38
Witam kolegę z endo :-)
KermitOZ   12-02-2014, 12:48
pawlaczyskis napisał(a):(Sid, pawlaczyskis - tak wołają Wink )
Że też komuś chce się wołać"pawlaczyskis", długie Wink
pawlaczyskis napisał(a):pojawił się pomysł, żeby może po odpowiednim przygotowaniu gdzieś ambitniej się pościgać
Pomysł dobry, może się wciągniesz Smile Będą trzy Mazovie w okolicy (Puławy, Nałęczów, Kazimierz), dwa Kresowe (Chełm, Siennica Różana), lubelski maraton MTB, wyscig na Globusie, Eliminator na Starym Mieście i oczywiście wyścigi w puławskim lasku, wszyscy chętni będą mieli okazję się sprawdzić bez konieczności jechania gdzieś daleko Smile

Także tego, Witaj Wink

GrzegorzMazur.pl
Go hard or die hard!
pawlaczyskis   12-02-2014, 13:10
No własnie na radiu czy w ferworze walki często pawlaczyskis było za długo i stąd wywoływać zaczęli mnie po starej szkolnej ksywie - Sid Wink

Przestudiowałem już trochę grafik, ale widzę, że niezbyt dokładnie Big Grin Dzięki za podrzucenie paru dodatkowych imprez! Kilka oczywiście koliduje z moim letnim rozkładem, ale na część na bank się wybiorę Wink

@Iron79 - koła i rama się z Kands'a ostały Wink Może i ją bym zmienił, ale na razie jeździ mi się na niej dosyć wygodnie Smile

@rafal - miło poznać też na forum Smile mam nadzieję, że będzie okazja razem pojeździć i pobiegać, bo po profilu widzę, że ciśniesz, a zdrowa rywalizacja mocno mnie nakręca do przeskakiwania poprzeczek! Wink

Mariobiker   12-02-2014, 16:19
Witaj Dawid :-)
Jakub.P napisał(a):Coś dużo tych bikerów się z Czubów zrobiło i z Niedrzwicy Smile Nie Mario
Z Niedrzwicy jak na razie aż ;-) trzech :mrgreen: ( pawlaczyskis, Paweł i ja )

"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
Picia78   12-02-2014, 19:51
Powitać kolejnego pozytywnie zakręconego forumowicza SmileSmileSmile i do zobaczenia na trasie
Yanq   13-02-2014, 00:04
Witaj!

PS.Coraz mocniejsi widzę dołączają :-D

[Obrazek: button-2404-brown.png]

Nie oczekuj wzlotów, lecz trenuj upadki.
pawlaczyskis   13-02-2014, 09:44
@Yanq - Witaj! Ja razie nie mam pojęcia na ile mnie stać na tle innych. Jedynym wyznacznikiem są kilometry i czas, ale to zbyt mało danych przy lawinie zmiennych Smile Pożyjemy - zobaczymy Wink

Strony (3): 1 2 3   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
Made with by Curves UI.