damian.s napisał(a):Nie ma zdjęć, nie ma wycieczki :-)Bo to trening był. Ale mam świadków :-P
Jurek S napisał(a):Ale mam świadków :-PJurku - zasady mówią o zdjęciach, a nie o świadkach lub tracku :-)
Jurek S napisał(a):Bo to trening byłTo coś tak czuję, że teraz wszyscy zaczną jeździć na treningi :mrgreen: Trening codzienny, trening jednodniowy, trening kilkudniowy, trening z aparatem w ręku, trening kfiatowy, trening rodzinny :mrgreen:
damian.s napisał(a):Jurku - zasady mówią o zdjęciach, a nie o świadkach lub tracku :-)Z treningu wystarczy track Tyle w temacie.
KermitOZ napisał(a):Kto jak kto, ale Grzesiek wie co mówi :-Ddamian.s napisał(a):Jurku - zasady mówią o zdjęciach, a nie o świadkach lub tracku :-)Z treningu wystarczy track Tyle w temacie.
Doomy napisał(a):Jurek tylko to jest mapa, co wrzuciłeś, a nie track, na dodatek zrobiona dzisiaj o 7:44.A ja nie napisałem, że to track, tylko że tak sobie jechałem. :-P
Jurek S napisał(a):A ja nie napisałem, że to track, tylko że tak sobie jechałem. :-PA, no to w ten sposób to się nie liczy, nie ma fotek, nie ma tracka, czyli jeżdżone było, ale chyba palcem po mapie