Przeczytałem wątek o wrześniowej masie i dziękuję wszystkim, którzy się przyczynili do tego, że była ona rekordowa
Gratulacje dla tych, którzy przyczynili się do jej przygotowania i zabezpieczenia (wiadomo - ważna rzecz
) i dla tych, którzy po prostu na nią przyjechali i wzięli udział w przejeździe przez miasto
Niestety nie mogłem być z Wami, ale za miesiąc to nadrobię
Obejrzałem też fotki i jutro większość z nich pewnie wykasuję, bo niestety ciężko się to ogląda (z wyjątkiem galerii Mindexa - tak powinny wyglądać fotki na naszej galerii).
Co do pomysłów na masę to pojawiło się ich wiele w tym wątku, nie będę ich już nigdzie przenosił, bo trochę dużo z tym roboty i teraz to zresztą już i tak bez sensu. Ale na przyszłość: piszcie te rzeczy w wątku o pomysłach na masę. Ja to wszystko postaram się jakoś zebrać i wrzucić jakieś podsumowanie tego, co możemy jeszcze zrobić, żeby było lepiej
I na koniec: Za miesiąc jak zobaczę kogoś na litewskim bez świateł to najpierw zdrowo opieprzę a później wyproszę. Jesteśmy grupą rowerzystów i nawet jeśli masa formalnie jest nielegalna i samoorganizująca się to i tak nie powinniśmy wpuszczać do naszego środowiska nieodpowiedzialnych gówniarzy, którzy leją na przepisy i oczerniają wizerunek rowerzystów. Kto nie będzie miał lampek ten nie pojedzie i żadne! tłumaczenia nie pomogą!
pOZ
rower
Grzesiek