Strony (10):    1 ... 4 5 6 7 8 ... 10   
mraugorzata   16-10-2014, 13:06
Wracając do trasy proponowanej przez Damiana po 21 czerwca 2014 roku jazda rowerem po wałach przeciwpowodziowych nie jest już wykroczeniem :-P

Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
damian.s   16-10-2014, 13:11
mraugorzata napisał(a):Wracając do trasy proponowanej przez Damiana po 21 czerwca 2014 roku jazda rowerem po wałach przeciwpowodziowych nie jest już wykroczeniem :-P
Ale moja trasa nie prowadzi po wałach :-P Tak więc gdyby ktoś miał wątpliwości, czy jest to wykroczenie czy nie, to ta trasa również rozwiązuje ten problem :-P

[Obrazek: button-1421-black.png]
Jurek S   17-10-2014, 10:14
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że będziemy mieli okienko pogodowe na niedzielę :-D i piękny południowy wiatr. Tylko, że po chwilowym zauroczeniu na początku tematu naszła mnie chwila refleksji na co ja się porwałem? Confusedhock:
No nic, spróbuję nie urwać się z koła :-? I czy dobrze czytam między wierszami w innym temacie, że papużki też się wybierają? :roll:

Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
Mariobiker   17-10-2014, 12:57
Jurek S napisał(a):Tylko, że po chwilowym zauroczeniu na początku tematu naszła mnie chwila refleksji na co ja się porwałem?
Jureczq nie bądź taki skromny ;-)

"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
JuraS   17-10-2014, 13:47
Zmuszony jestem jednak zrezygnować z wycieczki do Warszawy Undecided .Siła wyższa Cry .W niedzielę dysponuję czasem na rower dopiero po 12:00.Prawdopodobnie wykorzystam go na lajcik terenowo-szosowy o długości ok.60 km.Chodzi mi po głowie traska przez Stary Gaj,ścieżką wzdłuż torów do Niedrzwicy,póżniej Bełżyce i nową DDR ,przez Radawiec i Stasin powrót do Lublina.

Pozdrawiam,
Jurek
Bart   17-10-2014, 15:35
Hola, hola Jureczq Idea

Czy mi się wydaję, czy poprzez swój inteligentnie sklecony wpis, próbujesz podebrać potencjalnych uczestników wyprawy, po warszawskie, złote runo :?:

Wiadomo już co z ta trasą? z góry na dół, pod wiatr, w obie strony busem, czy jak, żarty was się trzymają, a ja, jak również pewnie część nie-spamerów, czekam na męska decyzję.
Dziękuję.

Terenikiem to ciągnikiem.
Mariobiker   17-10-2014, 16:08
Bart napisał(a):Wiadomo już co z ta trasą?
Tak Barteczq, wszystko zostaje po staremu. Wyruszamy o g. 6:00 (Kraśnicka/JP) i prujem do Wawy.

"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
JuraS   17-10-2014, 16:34
Bart napisał(a):Czy mi się wydaję, czy poprzez swój inteligentnie sklecony wpis, próbujesz podebrać potencjalnych uczestników wyprawy, po warszawskie, złote runo
A dajże spokój Barteczq,gdzieżbym śmiał :-> .Toż tam sami miszczowie,miałem tylko nieśmiałą nadzieję ,że mój somsiad,też niezły zawodnik{wyobraż sobie ,że wypięcie pedałów jest dla Niego obce}, to przeczyta i oderwie się w niedzielne popołudnie od gry "TOMB RAIDER" i pojedzie ze mną na flaczki po staropolsku w Bełżycach ;-) .

Pozdrawiam,
Jurek
Jurek S   17-10-2014, 19:01
I co narobiłeś Jurq :-? Wygląda na to, że i ja odpadam. Jeszcze jakby katka jechała to bym pojechał :-P ale ona coś cichutko jak myszka siedzi. ;-)

Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
Bart   17-10-2014, 19:46
I co narobiles Jurq...
Musze odniesc sie do Twojej tezy, tworzac tym samym jeszcze wiekszy Off-Topic, ale zasadniczo czy w obecnym czasie to komukolwiek przeszkadza Idea
Odniesienie Arrow nigdy nie gralem w Tomb Raidera. Dziekuje.

Terenikiem to ciągnikiem.
Strony (10):    1 ... 4 5 6 7 8 ... 10   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
Made with by Curves UI.