mraugorzata napisał(a):Wracając do trasy proponowanej przez Damiana po 21 czerwca 2014 roku jazda rowerem po wałach przeciwpowodziowych nie jest już wykroczeniem :-PAle moja trasa nie prowadzi po wałach :-P Tak więc gdyby ktoś miał wątpliwości, czy jest to wykroczenie czy nie, to ta trasa również rozwiązuje ten problem :-P
Jurek S napisał(a):Tylko, że po chwilowym zauroczeniu na początku tematu naszła mnie chwila refleksji na co ja się porwałem?Jureczq nie bądź taki skromny ;-)
Bart napisał(a):Wiadomo już co z ta trasą?Tak Barteczq, wszystko zostaje po staremu. Wyruszamy o g. 6:00 (Kraśnicka/JP) i prujem do Wawy.
Bart napisał(a):Czy mi się wydaję, czy poprzez swój inteligentnie sklecony wpis, próbujesz podebrać potencjalnych uczestników wyprawy, po warszawskie, złote runoA dajże spokój Barteczq,gdzieżbym śmiał :-> .Toż tam sami miszczowie,miałem tylko nieśmiałą nadzieję ,że mój somsiad,też niezły zawodnik{wyobraż sobie ,że wypięcie pedałów jest dla Niego obce}, to przeczyta i oderwie się w niedzielne popołudnie od gry "TOMB RAIDER" i pojedzie ze mną na flaczki po staropolsku w Bełżycach ;-) .