Karola napisał(a):A oto mała próba możliwości naszego Siatkarza-Poety (na razie anonimowo a z czasem jak nabierze śmiałości to pewnie to podpisze) :-D:
Piłka lata, a ja skaczę
Magda cicho w kącie płacze
Wawerka napisał(a):ooo Rocco, ty wierszokleto ... ;-)
jak Ci przyfasolę tą piłą w nochala to sam będziesz ryczał w kącie :evil: jak bóbr :-P
Bart napisał(a):Wawerka napisał(a):ooo Rocco, ty wierszokleto ... ;-)
jak Ci przyfasolę tą piłą w nochala to sam będziesz ryczał w kącie :evil: jak bóbr :-P
Uuułłaaa!!! hock: , Rocco, ja na Twoim miejscu rezerwował bym już bilet do Mozambiku, albo i dalej!, uciekaj chłopie!, jak Magda złapię piłkę w swe dłonie to "ja tam nie wiem" co to będzie hock: ;-)
Wawerka napisał(a):ooo Rocco, ty wierszokleto ... ;-)Magda przecież Ciebie nie było na ostatnich zajęciach sportowych więc skąd wiesz, że autorem jest Rocco? Coś mi się wydaje, że mamy w naszych szeregach KONFITURĘ :mrgreen:
Karola napisał(a):Wawerka napisał(a):ooo Rocco, ty wierszokleto ... ;-)Magda przecież Ciebie nie było na ostatnich zajęciach sportowych więc skąd wiesz, że autorem jest Rocco? Coś mi się wydaje, że mamy w naszych szeregach KONFITURĘ :mrgreen:
marecky napisał(a):szkoda, że moje umiejętności gry tą piłką są lekko poniżej oczekiwań bo chętnie bym dołączył do ekipy :-) ale zbyt długa przerwa i człowiek zapomina jak się gra...nie boj nic ino przychódź. Jak będzie więcej takich co nie potrafią grać to będę odczuwał mniejszy dyskomfort, że ja nie umiem :lol:
nie myślcie, że kiedyś jakoś wybitnie grałem, po prostu jakoś mi to względnie szło :mrgreen: