Darku - pozwolę sobie na dwa słowa wyjaśnienia.
Tak, ustawka od początku miała być z przymrużeniem oka, w formie żartu (mimo, że nie jest to 1 kwietnia, ale czy tylko 1 kwietnia wolno żartować?). Może nie wystarczająco to oko przymrużyłem i przez to mój żart nie był wystarczająco czytelny, ale wydawało mi się, że jak wpiszę nietypowe miejsce ustawki (mała osiedlowa uliczka, do tego jeszcze ta dawna stokrotka) i tak krótką trasę (tylko nad zalew i z powrotem), to ewentualni zainteresowani zorientują się, że coś z tą ustawką i z tym miejscem jest nie tak, że to może nie koniecznie jest Lublin. Jeśli ktoś zapytał by wprost, żeby mu pokazać to miejsce na mapie, to oczywiście pokazałbym mu właściwe miejsce - czyli te w Białymstoku. Zapytałeś Ty, pozwoliłem sobie dalej żartować, gdyż domyślałem się, że i tak raczej się nie wybierasz, ale specjalnie dawałem te emotikony, żeby ewentualni zainteresowani domyślili się, że coś jest nie tak.
Jeśli jednak ktoś rzeczywiście się wybrał szukać miejsca ustawki i ma mi za złe ten żart, to mogę go tylko z tego miejsca przeprosić.
Natomiast kompletnie nie rozumiem Twoich uwag odnośnie reklamy. Nie wiem, miałem zaklejać loga na rowerach i dopiero robić zdjęcia?