28-08-2009, 12:49
KermitOZ napisał(a):Monika, przyjedź dziś na masę tak samo ubrana, dziewczyny kaman, przyjedźcie w sukienkach, pliiiiiiiiiizsukienki tylko na babskie ustawki.. i to te tajne :-P
orientuj...
Babska Jazda:)
|
28-08-2009, 12:49
KermitOZ napisał(a):Monika, przyjedź dziś na masę tak samo ubrana, dziewczyny kaman, przyjedźcie w sukienkach, pliiiiiiiiiizsukienki tylko na babskie ustawki.. i to te tajne :-P
orientuj...
28-08-2009, 12:55
Kobiety Górą!!! ;-) super że wreszcie same Panie i szkoda że mnie nie było... no ale cóż praca
![]() ![]()
"Ty się nie patrz tylko orientuj!"
28-08-2009, 12:58
Cytat:sukienki tylko na babskie ustawki.. i to te tajne :-PO nieee ![]() ![]()
GrzegorzMazur.pl
Go hard or die hard!
28-08-2009, 13:14
KermitOZ napisał(a):Tylko pamiętajcie, róbcie fotki, co byśmy mogli sobie pooglądać No to ja chyba będę już sobie tylko oglądał ;-) :roll: . Ale Panowie, Panowie... :mrgreen:
Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
28-08-2009, 13:19
No, a co nam pozostaje, jak przyłączyć się nie możemy :?: :-(
30-08-2009, 18:13
DreamTeam napisał(a):Nad zalewem spotkałyśmy Msz i Barta z którym wracałyśmy do domu. Bart był zachwycony babską jazdą ale niestety na powtórki liczyć nie może.Nieładnie się tak izolować - to już nie są babskie ustawki a feministyczne :-P
Każdy człowiek ma prawo do życia, wolności oraz własności!
02-09-2009, 16:47
Podobno coś się szykuje. :-D
To już dyskryminacja, ale nie facetów tylko kobiet, które może chciałyby się dołączyć ale nie dostały poufnej ;-) wiadomości.
Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
02-09-2009, 18:40
Jurek S napisał(a):Podobno coś się szykuje. :-DHa!, szykuje się, szykuje i to "gruuuba" ustawka ;-) , tylko co nam, mężczyznom, z tego skoro nie wiemy co?, gdzie?, kiedy? :-( ... Ostatnio szukałem dziewcząt całe popołudnie i znalazłem dopiero wieczorem, jak już "babska jazda" rozjeżdżała się do domu ![]()
02-09-2009, 18:53
Spokojnie Panowie :-D w swoim czasie wszystkiego się dowiecie :mrgreen:
Demokracja to ustrój w którym każdy może powiedzieć co myśli nawet jeśli nie myśli.
07-09-2009, 19:43
Hej
i co z tym tajemnym miejscem ustawek? Ma któraś z Was pomysł? Wiem, że tu nie można napisać. Czekam na jakiś cynk jeśli chodzi o ustawke :-) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|