mrozo napisał(a):naprawdę prawie do niczego nie mogę się przyczepić ;-)Manetki: Shimano SLXOtóż: "prawie" robi różnicę. Manetki bym natychmiast wymienił (natychmiast, żeby straty były mniejsze). Sądząc po sprzęcie, będzie intensywnie użytkowany w terenie, a SLX nie są zbyt wygodne (zwł. w obsłudze kciukiem) w porównaniu do XT i dokładnie "wygodę" obsługi mam na myśli, a nie jakość działania w pierwszym roku użytkowania (i nie trwałość!).
KermitOZ napisał(a):gello1 napisał(a):Co by to nie było(Spec, Canyon czy Focus) samo nie pojedzie. Trzeba jeździć a nie gadaćCo by nie było Spec, Cannondale czy Trek sam nie pęknie. A Focusy, Cube'y czy Krossy potrafią, więc wytrzymała i wygodna rama to jednak podstawa
Pzdr
mrozo napisał(a):Tylko pewnie duzo wykluczen czego ta gwarancja nie dotyczyWystarczy robić przegląd raz na rok i nie startować w Pucharze Świata
mrozo napisał(a):Ja mam gwarancje na 6 lat i raczej przez ten czas nie zamierzam jej polamacDzisiaj mieliśmy kolejnego klienta, który złamał Focusa, w dodatku szosę Zapewne też nie zamierzał jej połamać